Συνέντευξη στην ιστοσελίδα themasports.com.cy παραχώρησε ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σάκης Κύπρου.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν, τους στόχους που τέθηκαν, τον κόσμο της ομάδας αλλά και στους προσωπικούς του στόχους.

Διαβάστε τη συνέντευξη:

Πως αποφάσισες να αγωνιστείς για το ΑΛΣ Ομόνοια;

«Από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, με κέρδισε ο τρόπος που με προσέγγισαν και η προοπτική που έχει η ομάδα αυτή».

Είχες και άλλες προτάσεις;

«Ναι, είχα και άλλες προτάσεις. Όμως, όπως είπα ο τρόπος που με προσέγγισαν και η προοπτική που έχει αυτή η ομάδα με κέρδισαν. Παράλληλα, ήθελα και εγώ να είμαι μέρος αυτής της ομάδας».

Ξεκίνησες το πρωτάθλημα εξαιρετικά. Μέσα σε 2 αγώνες σκόραρες 3 τέρματα. Τι σε βοήθησε να βελτιωθείς σαν ποδοσφαιριστής και πιο το κίνητρο σου πριν από κάθε αγώνα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι μόνο για τα γκολ αλλά και για το ότι η ομάδα κέρδισε τα παιχνίδια. Είμαστε μία καινούργια ομάδα με 15-16 νέους παίκτες και είπαμε να πάρουμε τις δύο νίκες πριν τη διακοπή. Αυτό που με βοήθησε είναι πως βρίσκομαι σε μία ομάδα όπου νιώθω χρήσιμος. Επιπλέον, η ομάδα που βρίσκομαι εκπέμπει υγεία σε όλα τα θέματα. Το να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον υγιές είναι κάτι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή. Δεν μιλώ μόνο για τα οικονομικά, αλλά γενικά το ότι έχει να κάνει με την ομάδα. Το κίνητρο μου είναι αυτός ο υπέροχος κόσμος».

Στο παρελθόν αγωνίστηκες για την Ομόνοια Λευκωσίας όπου οι οργανωμένοι της Θύρα 9 τραγουδούσαν για εκείνην την ομάδα. Πλέον, οι οργανωμένοι τραγουδούν για το ΑΛΣ Ομόνοια, όπου αγωνίζεσαι. Πως σου φαίνεται εσένα αυτή η αλλαγή;

«Η αλήθεια αυτό δεν με επηρέασε καθόλου».

Ποια η διαφορά του να αγωνίζεσαι σε ομάδα της Β’ κατηγορίας, από το να αγωνίζεσαι σε ομάδα της Α’ κατηγορίας;

«Άλλοι ρυθμοί, άλλες τακτικές».

Ποιοι οι στόχοι σου με το ΑΛΣ Ομόνοια;

«Οι στόχοι μου είναι να έχουμε αυτήν την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και φυσικά να αφήσω το στίγμα μου».

Ποιοι οι στόχοι της ομάδας;

«Είχαμε πει εξ αρχής πως ο αρχικός μας στόχος είναι να μπούμε στην πρώτη οκτάδα. Από κει και πέρα, θα αναθεωρήσουμε και θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Θα σε ενδιέφερε να αγωνιστείς ξανά για ομάδα της Α’ κατηγορίας;

«Θα με ενδιέφερε να αγωνιστώ με το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοια στην Α’ κατηγορία».

Σε περίπτωση που σου ερχόταν πρόταση από άλλη ομάδα της Α’ κατηγορίας, θα την δεχόσουν;

«Ποτέ δεν λέω όχι σε μία πρόταση. Αν έρθει θα το εξετάσουμε μαζί με την ομάδα και θα δούμε το καλύτερο και για τις δύο πλευρές».

Κάτι για την Θύρα 9;

«Δεν υπάρχουν λόγια για την Θύρα 9. Είναι απίστευτη η στήριξη που έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, είναι πάντα εκεί να μας σπρώχνουν. Είναι φανταστική η υποστήριξη που έχουμε».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.