Η ώρα 19:00 σήμερα είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της ένταξης. Στο πρωτάθλημα συνολικά θα συμμετάσχουν 29 ομάδες (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τη λίστα με τις ομάδες). Στη σημερινή κλήρωση οι 26 από τις 29 ομάδες θα σχηματίσουν 13 ζευγάρια, οι άλλες 3 ομάδες που υπολείπονται θα είναι οι μεγάλες κερδισμένες της κληρωτίδας καθώς προκρίνονται απευθείας στην επόμενη φάση. Στην Β’ φάση του πρωταθλήματος οι 13 νικήτριες μαζί με τις υπόλοιπες 3 τυχερές ομάδες θα σχηματίσουν συνολικά 8 ζευγάρια (φάση των “16”) και ακολούθως στην επόμενη φάση θα προκύψουν 4 ζευγάρια (φάση των “8”). Η ομάδα μας για να ανέβει στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ πρέπει να καταφέρει να φτάσει μέχρι την φάση των “4”. Οι πρώτες τέσσερις ομάδες κερδίζουν το εισιτήριο της ανόδου. Η τελική τους κατάταξη μέσα στη πρώτη τετράδα είναι μόνο θέμα γοήτρου και δεν έχει κάποια άλλη πρακτική σημασία.

Στη σημερινή κλήρωση υπενθυμίζουμε πως η ομάδα μας ως πρωταθλήτρια δεν μπορεί να κληρωθεί με πρωταθλήτρια από κάποια άλλη ομοσπονδία ή με την Άμυνα Λίνου/ Φλάσου καθώς προέρχεται από την ίδια ομοσπονδία.

Αναλυτικά τα στάδια που πρέπει να περάσει η ομάδα μας για να κερδίσει την άνοδο στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ:

Α’ Γύρος – Φάση των 26

Β’ Γύρος – Φάση των 16

Γ’ Γύρος – Φάση των 8

Δ’ Γύρος – Φάση των 4 (Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στον τέταρτο γύρο αυτόματα εξασφαλίζουμε την άνοδο, ανεξαρτήτου των αποτελεσμάτων μας στην φάση των 4 και στον τελικό)

Τελικός

Εν κατακλείδι αν η ομάδα μας δεν είναι μια από τις 3 τυχερές ομάδες της σημερινής κλήρωσης, για να εξασφαλίσει την άνοδο στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ θα χρειαστεί να “πετάξει” εκτός συνολικά 3 αντιπάλους

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.