Α ημίχρονο: Όπως μας συνηθίζει η ομάδα μας ξεκίνησε με διάθεση να πιέσει. Πρώτες καλές στιγμές το σουτ του Αρτεμίου που πέρασε πάνω από τα δοκάρια και το αδύναμο πλασέ του Δημητρίου στο 11′ και στο 14′. Στο επόμενο διάστημα ο ΠΟΞ κρατούσε μπάλα στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τη δημιουργία ευκαιριών από πλευράς μας. Η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 26′ όταν ο Ανδρέας Σοφοκλέους έκλεψε μπάλα βρέθηκε τετ-α-τετ αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός έπεσε. Στο 45′ η φάση του ημιχρόνου με τον Φροξυλιά να κλέβει το πλασέ του να βρίσκει δοκάρι ενώ στην συνέχεια της φάσης η κοντινή κεφαλιά του Κύπρου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα.

Β ημίχρονο: Με γνώμονα την αμυντική εικόνα των φιλοξενουμένων οι ποδοσφαιριστές μας πίεσαν ψηλά στα αρχικά στάδια. Στο 50′ λίγο έλειψε να βρεθούμε πίσω όταν σε αντεπίθεση ο επιθετικός του ΠΟΞ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό ο Κύπρου από πλάγια θέση δεν έκανε ιδανικό τελείωμα. Η Συνέχισε την πίεση η ομάδα και βρήκε το γκολ από την σέντρα του Φροξυλιά και την προβολή του Σάκη Κύπρου. Ακολούθησε ένα διάστημα που ελέγξαμε το ρυθμό χωρίς να δημιουργούμε φάσεις ούτε όμως κινδυνεύσαμε Στο τελευταίο τέταρτο δώσαμε χώρο αλλά πέρα από ένα σουτ στο 77′ που απέκρουσε ο Παπαστυλιανού δεν έγινε κάτι αξιόλογο.

Τελικό σχόλιο: Σημαντική νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης. Η ομάδα είχε υπομονή στο παιχνίδι και το πλάνο του Απόστολου Μακρίδη δούλεψε σωστά. Δεν κινδύνευσε καθόλου ενώ δημιούργησε αρκετές φάσεις. Θα πρέπει όμως να βρούμε και γκολ από άλλους ποδοσφαιριστές πέραν του Κύπρου. Ακόμα ένα μεγάλο κέρδος η παρουσία του κόσμου. Παρόλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες η παρουσία ήταν μαζική και φαίνεται ότι το γήπεδο του Χαλκάνωρα θα αποτελέσει ένα δυνατό όπλο για υλοποίησει των στόχων.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.