Στο τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την Αλκή Ορόκλινης, βιώσαμε ένα όμορφο περιστατικό το οποίο δυστυχώς όπως και άλλα δεν προβάλλονται στα ΜΜΕ. Βλέπετε, προτιμούν ο κόσμος να εστιάζει στα άσχημα του αθλήματος και τυχόν ενέργειες οπαδών παρά στις όμορφες εικόνες στα πλαίσια ενός υγιούς παιχνιδιού.

Αφού λοιπόν οι παίχτες της ομάδας μας χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς μας και τραγουδήσαμε όλοι μαζί τον ύμνο μας, προχώρησαν προς τον χώρο των αποδυτηρίων. Περνώντας μπροστά από την κερκίδα της Αλκής, ομάδα οπαδών τους, γύρω στα 40 άτομα είχαν μαζευτεί πάνω από την φυσούνα για να χειροκροτήσουν τους παίχτες μας. Σημείωση πως οι δικοί τους παίχτες είχαν αποχωρήσει εδώ και αρκετά λεπτά από τον αγωνιστικό χώρο.

Παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν με πρωτοβουλία του προπονητή τους Νεντίμ Τούτιτς, οι ποδοσφαιριστές της «Αθάνατης» ήρθαν μπροστά από την κερκίδα των οπαδών μας και μας χειροκρότησαν μετά το τελικό σφύριγμα.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως παράγοντες της Αλκής παραδέχτηκαν και συμφώνησαν με όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως το τέρμα μας ήταν καθαρό και κακώς ακυρώθηκε.

Τέτοια γεγονότα είναι όμορφα, επικροτούνται, και συνεισφέρουν στην δημιουργία και διατήρηση όμορφων σχέσεων μεταξύ ομάδων, οπαδών και παραγόντων.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.