Ολοκληρώθηκε σήμερα ο πρώτος γύρος της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Σε αυτά τα 7 παιχνίδια η ομάδα μας έφερε 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με συντελεστή τερμάτων 8 υπέρ, 7 κατά. Στην επί μέρους βαθμολογία η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 6η θέση με 9 βαθμούς. Τους περισσότερους βαθμούς μάζεψε ο Οθέλλος με 13, ακολουθεί ΑΕΖ και Πέγεια με 11, Εθνικός και Αχυρώνας-Ονήσιλος με 10 ενω Ομόνοια Αραδίππου και ΜΕΑΠ πήραν 6 και 4 βαθμούς αντίστοιχα.

Να θυμίσουμε όταν μπήκαμε στη Β’ φάση η ομάδα βρισκόταν στην 6η θέση με 25 βαθμούς 4 βαθμούς διαφορά από την 3η θέση και τώρα η διαφορά αυξήθηκε στους 5.

Σίγουρα αν μπαίναμε στην Β’ φάση με περισσότερους βαθμούς η συγκομιδή θα θεωρείτο καλή αλλά δεδομένης της διαφοράς απο την 3ή θέση δεν είναι αρκετή για να καλύψει το έδαφος. Στοίχισαν οι δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια αφού στα επόμενα 5 η ομάδα είναι αήττητη.

Για να έχει πιθανότητες να κυνηγήσει το θαύμα η ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού, θα πρέπει να έχουμε πολύ μεγαλύτερη συγκομιδή σε αυτό τον Β’ γύρο. Κάτι που δεν έγινε σε αυτά τα 7 παιχνίδια είναι η αξιοποίηση του μεγάλου μας όπλου της έδρας αφού μαζέψαμε μόλις 2 βαθμούς σε 3 παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει αρχής γενομένης απο τον αγώνα του Σαββάτου όπου μια νίκη θα αναπτερώσει τις ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.