Από τη μέρα ίδρυσης μας περάσαμε αρκετές κρίσεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Από το αγροτικό μέχρι και σήμερα στη Β’ Κατηγορία.

Τον Απρίλιο του 2019 χάσαμε στα πέναλτι από το Φρέναρος FC για το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ. Ήταν η πρώτη ήττα στην ιστορία μας. Ένα μήνα μετά επανήλθαμε δυναμικά και πήραμε την άνοδο και το Πρωτάθλημα Ένταξης.

Λίγους μήνες μετά, τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2019, αντιμετωπίσαμε άλλη μια αγωνιστική κρίση, αυτή τη φορά στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ, με τις πρώτες ήττες και ισοπαλίες στο συγκεκριμένο πρωταθλήμα. Μετά από εκείνη την “κοιλιά” δεν ξανακάναμε ήττα.

Την επόμενη χρονιά στη Γ’ Κατηγορία, λόγω και των πολλών διακοπών στο πρωτάθλημα η ομάδα δυσκολευόταν να βρει ρυθμό και έκανε ισοπαλίες και ήττες σε κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος. Στο τέλος της σεζόν πανηγυρίσαμε τον τίτλο και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Πέρσι περάσαμε μια περίοδο με 10 συνεχόμενες ήττες, αρκετά παιχνίδια χωρίς να σκοράρουμε ενώ είχαμε και διψήφιο αριθμό τραυματιών. Όταν λύθηκαν τα αγωνιστικά προβλήματα, εξασφαλίσαμε την άνετη παραμονή μας στην κατηγορία.

Ο τρόπος που αντιμετώπισε το Σωματείο αυτές τις κρίσεις ήταν κοινός. Στήριξη σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές και ομοψυχία μεταξύ ομάδας και κόσμου, μακριά από μηδενισμούς και ανθρωποφαγίες. Έτσι βγήκαμε κερδισμένοι και πετύχαμε τους στόχους μας. 

Με αυτό τον τρόπο θα πορευτούμε και σήμερα. Στήριξη σε τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές για να διορθώσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Μέχρι στιγμής δούλεψε αυτή η τακτική και έφερε αποτελέσματα. Γιατί όχι και τώρα; 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.