Όπως ανέφερε και η χθεσινή ανακοίνωση της ΘΥΡΑ9 η πιο όμορφη χρονιά μέχρι την επόμενη φτάνει στο τέλος. Μια σεζόν που ξεκίνησε με αποτελέσματα που ούτε ο πιο αισιόδοξος δεν θα ανέμενε. Στην συνέχεια οι ατυχίες και οι τραυματισμοί έφεραν την ομάδα κοντά στην επικίνδυνη ζώνη όμως με υπομονή και σωστή δουλειά τα καλά αποτελέσματα επανήλθαν με αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να διασφαλίσει σχετικά εύκολα την παραμονή στην κατηγορία. Σε κάποιους από τους τελευταίους αγώνες η εικόνα εντός του γηπέδου δεν είναι αυτή που θέλει να βλέπει ο κόσμος και πλέον η ομάδα μας χρειάζεται μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για να εξασφαλίσει την οκτάδα.

Βαθμολογικά η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 8η θέση με 36 βαθμούς και χρειάζεται μόνο νίκη για μείνει στη θέση αυτή. Αυτό γιατί ο ΠΟΞ Ξυλότυμπου και η Αναγέννηση Δερύνειας που ακολουθούν αγωνίζονται με τους βαθμολογικά αδιάφορους Οθέλλο και Ερμή αντίστοιχα και πολύ πιθανόν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Και ξεκάθαρος αγωνιστικός στόχος να μην υπάρχει η ομάδα αυτή πρέπει να διεκδικεί κάθε αγώνα τη νίκη. Παρόλα αυτά το βαθμολογικό κίνητρο που υπάρχει και απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος δίνουν έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές μας. Είναι σημαντική και η παρουσία του κόσμου της ομάδα ούτως ώστε να δώσει έξτρα ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για να πάρουν τρίποντο. Επιπλέον είναι και το μοναδικό παιχνίδι κατά την φετινή χρονιά όπου η αντίπαλη ομάδα θα φέρει οργανωμένους οπαδούς κάτι που θα κάνει τον αγώνα ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.