Ήταν λογικό να υπάρξουν αποχωρήσεις από την ομάδα μας την φετινή περίοδο. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν και τις δικές τους δουλειές, οικογένειες και υποχρεώσεις. Ήταν λογικό κάποιοι να μην μπορούν να ανταποκριθούν στο επίπεδο της δεύτερης κατηγορίας, κάποιοι για άλλες υποχρεώσεις, άλλοι για συμμετοχές κτλπ. 

Τους ευχαριστούμε όλους για όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας και ευχόμαστε να τους δούμε δίπλα μας στα τσιμέντα. Λογικό επίσης να έρθουν νέοι αφού χρειαζόμαστε ενίσχυση και βάθος στην ομάδα. 

Η λογική λέει ότι μετά τις 13 αποχωρήσεις, θα υπάρξουν μεταγραφές “βασικών” παικτών για να αντικατασταθούν οι βασικοί που έφυγαν αλλά και παίκτες που θα δώσουν βάθος και ποιότητα στην ομάδα μας για την επόμενη σεζόν. Φυσικά όλα τα παραπάνω θα εξαρτηθούν από τον προπονητή της ομάδας μας και το τεχνικό επιτελείο, προπονητή που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν και οι φήμες κλείνουν προς έναν συγκεκριμένο.

Προσωπικά, αναμένουμε αρκετές μεταγραφές και σε όλες τις γραμμές, αφού οι ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας άφησαν ένα μεγάλο κενό, τόσο αριθμητικά αλλά και ποιοτικά, ιδιαίτερα από μερικούς που είχαν περισσότερα λεπτά συμμετοχών. 

Θα είναι “ζεστό” το μεταγραφικό καλοκαίρι στην Ομόνοια για φέτος.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.