Με πρωινή ανακοίνωση η ΘΥΡΑ 9 καλεί τους οπαδούς μας να βρεθούν δίπλα στην ομάδα την Κυριακή για το πρώτο παιχνίδι του κυπέλου.
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση:

 

“Αδέλφια της ΘΥΡΑΣ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Με το πρωτάθλημα να έχει και επίσημα βαφτεί πράσινο, η Τριφυλλάρα παίρνει πορεία για τον δεύτερο κατά σειρά στόχο πριν από τα παιχνίδια ανόδου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση και του κυπέλλου.

Η Θύρα 9 ετοιμάζεται για ακόμα μια μαγική εκδρομή στην Κακοπετριά, στον πρώτο αγώνα απέναντι στον Τριπτόλεμο την Κυριακή. Με την ίδια ψυχή που παραδώσαμε σε όλα τα τσιμέντα που βρεθήκαμε, από το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρι τοτελευταίο, έτσι θα πάμε και σε αυτό τον αγώνα. Χωρίς σταματημό μέχρι να την ξαναδούμε εκεί που Tης αξίζει.

Ο κεντρικός μας σύνδεσμος αναχωρεί μαζικά και δυναμικά στις 13:00 το μεσημέρι οπως και οι OFF CITY -9- και το Gate 9 Lakatamias. Ενώ στις 12:00 η Gate 9 Paphos / Omonoia Supporters και η Θύρα 9 Λάρνακας – Larnaca 9 Crew. Η ΘΥΡΑ 9 Λεμεσός / Gate 9 Limassolαναχωρεί στις 12:30.

Όλοι μαζί μια γροθιά οπως αρχίσαμε για να φέρουμε Την Βασίλισσα μας στο θρόνο Της. Για τα αδέλφια που έφυγαν νωρίς αλλά και για τα παιδιά μας. Για όσους Την ονειρεύονται ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ξανά και για όλους εμας που την ακολουθούμε παντού πιστά, έχουμε χρέος να παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Το ταξίδι ακόμα είναι στην αρχή για αυτό δεν έχουμε άλλη επιλογή. Την Κυριακή βουλιάζουμε ξανά την Κακοπετριά. Όλοι εκεί για την αγάπη της ζωής μας.

Μπύρες, μπάχαλα, εκδρομές, μαζί σου Τριφυλλάρα όπου θες”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.