Με το νέο έτος η ομάδα μας καλείται να συνεχίσει τον αγώνα της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βρίσκεται ήδη στο +5 από την δεύτερη ΑΜΥΝΑ και οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της αφήνουν αισιοδοξία για την υλοποίηση του πρώτου μας στόχου.

Στις 6 Ιανουαρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει τον Άρη Σπηλιών/ Κουρδαλών για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται χωρίς διακοπή και ολοκληρώνεται στις 23 Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ξεκινά η δράση του κυπέλλου. Οι οκτώ ομάδες του Πανσόλειου πρωταθλήματος θα μπουν στην κληρωτίδα για να προκύψουν τέσσερα ζευγάρια. Θα πραγματοποιηθεί μονάχα μια φορά κλήρωση, καθώς τα ζευγάρια στους ημιτελικούς θα έχουν προαποφασιστεί από την τοποθέτηση των ομάδων στο αρχικό δεντροδιάγραμμα της διοργάνωσης. Ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί το τελευταίο σαββατοκυρίακο του Μάρτη.

Στη συνέχεια τον Απρίλη η ομάδα δεν θα έχει σημαντικές υποχρεώσεις (υπάρχει το πρωτάθλημα πρωταθλητριών μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων όλων των αγροτικών ομοσπονδιών που όμως δεν δίνει άνοδο στη ΣΤΟΚ), μιας και το πρωτάθλημα της ένταξης ξεκινά την πρώτη βδομάδα του Μαΐου και συνήθως τελειώνει το πρώτο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.