Με ποινή επιπλέον δύο αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή ο επιθετικός της ομάδας μας Σάκης Κύπρου, για το χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή, στον αγώνα απέναντι στον ΠΟ Αχυρώνα-Ονήσιλο. 

Έτσι, ο Κύπρου θα απουσίασει για ακόμα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το αυριανό απέναντι στη ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού-Νήσου για τη 19η αγωνιστική, από το οποίο θα απουσίαζε έτσι κι αλλιώς για να εκτίσει την τιμωρία των δύο αγώνων λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας.

Θα χάσει, επίσης, ακόμα δύο αγώνες πρωταθλήματος, θα διευκρινιστεί μέσα στο επόμενο διάστημα ποιοι θα είναι αυτοί. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι κόντρα στη ΜΕΑΠ ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας της 20ής αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου και στη συνέχεια το εκτός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕ Ζακακίου για την 21η αγωνιστική.

Ενδιάμεσα της 20ής και της 21ης αγωνιστικής, μεσολαβεί η συνέχιση του εξ αναβολής αγώνα απέναντι στον Εθνικό Άχνας για τη 16η αγωνιστική (Τρίτη 14/02, 17:00, Δασάκι), στον οποίο ο Κύπρου ήταν γραμμένος κανονικά στο φύλλο αγώνος, ξεκίνησε βασικός και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Δείτε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

*Καταγγελία του διαιτητή Νικόλα Λιοτατή κατά του Θεοδόση Κύπρου, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, όταν το παιχνίδι ήταν σταματημένο κλώτσησε με δύναμη αντίπαλο ποδοσφαιριστή στο πόδι στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου – ΠΟ ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΛΟΣ/22.01.2023 (2η αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.