Ανάρτηση του Ανδρέα Σάββα για τα αγωνιστικά

Η αλήθεια νιώσαμε μια Α ανακούφιση μετά την πιο κάτω, ψεσινή ανάρτηση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας μας, καθώς η κατάσταση γύρω από τα αγωνιστικά, φαινομενικά δεν είναι και η καλύτερη. Λαμβάνοντας υπόψη της άποψη των οπαδών και μελών της ομάδας, ο A. Σάββα, προς τιμήν του δεν κρύφτηκε, όπως θα μπορούσε να κάνει (ή όπως έκαναν άλλοι στο παρελθόν, πριν το 2018) και βγήκε μπροστά ως σωστός ηγέτης είτε για να απαντήσει στις ανησυχίες μας, που γίνονται στα πλαίσια της καλοπροαίρετης κριτικής, είτε να κλείσει τα στόματα που παραπληροφορούν τον κόσμο μας.
 
Οποιαδήποτε κριτική γίνει από τον κόσμο μας, είναι από αγάπη και ενδιαφέρον για την ομάδα μας, για την Ομόνοια. Το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι και χαιρόμαστε για την στάση που κρατούν στην πρώτη, σχετικά μεγάλη κρίση που περνά το σωματείο μας.  Οι υπεύθυνοι ακούνε τους ενδοιασμούς μας και τους λαμβάνουν υπόψη, είτε λύνοντας κάποια θέματα που τυχόν υπάρχουν, είτε εξηγώντας τα δεδομένα για να κλείνουν τα στόματα τυχόν κακοπροαίρετων.
 
Πιο κάτω, αυτούσια η ανάρτηση του Α. Σάββα:
 
Τα τελευταία 3 χρόνια στις χαρές και στα πανηγύρια συνειδητά είχα επιλέξει να μείνω μακριά από μεγάλα λόγια και δημόσιες τοποθετήσεις για τα ποδοσφαιρικά μας επιτεύγματα.
 
Ακόμα και στην αρχή της φετινής χρονιάς και ειδικά μετά την εκπληκτική μας εμφάνιση με 0-4 κόντρα στην ομάδα που κρατούσε τον τίτλο του πρωταθλητή μέχρι το 93′ λεπτό του τελευταίου αγώνα της περσινής χρονιάς στην Β κατηγορία κρατούσα και κρατώ πάντα μικρό καλάθι. Η επιτυχία από την αποτυχία και το αντίστροφο δεν είναι μακριά.
Απο την πρώτη μέρα ίδρυσης του Σωματείου ήξερα και περίμενα ότι θα έρθει η μέρα που θα έρθουν τα δύσκολα. Το θεωρούσα δεδομένο ότι θα έρθει η ώρα που θα συμβεί. Δεν υπαρχει ομάδα στον πλανήτη που θα κερδίζει πάντα ή θα πηγαίνουν τα πράματα πάντα όπως τα θέλει ή όπως τα σχεδίασε. Απο τύχη και λεπτομέρειες δεν ήρθαν πιο νωρίς δύσκολες καταστάσεις και αποτυχίες.
 
Πάντοτε στην ζωή μου και ειδικά όσοι με γνωρίζουν τα τελευταία 20+ χρόνια με την παρουσία μου στο οργανωμένο σύνολο που υπηρετώ δεν κρύφτηκα ποτέ στα δύσκολα. Από οποιοδήποτε πόστο και αν αναλάμβανα ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένος με τις ευθύνες μου. Το ίδιο θα κάνω και τώρα αν χρειαστεί. Με τα καλά και τα κακά μου με τα λάθη μου και τα σωστά μου είχα και έχω σαν αρχή και φιλοσοφία μου να είμαι δέκα βήματα πίσω στα εύκολα και εκατό βήματα μπροστά στα δύσκολα.
 
Έτσι και τώρα νιώθω ότι ήρθε η ώρα να πω κάποια πράματα για την ομάδα.
Αρχικά θα πω ότι η απόδοση ευθυνών τόσο νωρίς στην χρονιά θα είναι καταστροφική. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία την δεδομένη χρονική στιγμή και όχι πανικό. Τώρα είναι η ώρα να δείξουμε από ποια πάστα είμαστε φτιαγμένοι.
Αντιλαμβάνομαι την πίκρα που νιώθει ο κόσμος. Είναι αμοιβαία τα αισθήματα που νιώθουμε όλοι και τούτο θέλω να το ξέρετε. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση το συναίσθημα και η πίκρα να μας οδηγήσει σε χειρότερες καταστάσεις. Δεν μας σηκώνει.
 
Η ομάδα τους τελευταίους δύο μήνες δίνει μεγάλο αγώνα κάτω από αντίξοες και πρωτόγνωρες καταστάσεις και συνθήκες. Από την αρχή του καλοκαιριού το είχαμε αναφέρει και στην ΓΣ ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και ότι η φετινή χρονιά θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία μας για πολλούς λόγους. Με τα προβλήματα και τις ατυχίες που εχουν προκύψει την έχουν κάνει ακόμα πιο δύσκολη.
 
Επιβάλλεται όμως τούτη την δύσκολη ώρα να είμαστε όλοι δίπλα από την ομάδα όσο ποτέ άλλοτε και να την βοηθήσουμε να ξανά βρει τον δρόμο της. Μέχρι τον ερχόμενο Μάιο έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες ακόμα που πρέπει να φτύσουμε γαίμα για να τις κερδίσουμε και θα τις κερδίσουμε.
 
ΥΓ. Με τον καιρό να’ ναι κόντρα είναι τιμή να πετάς.
ΥΓ2. Πάνω τα κεφάλια και σκληρή δουλειά. Τίποτε άλλο λεβέντες.
ΥΓ3. Κομπλεξικέ καρπαζοεισπράκτορα που παίζεις με το συναίσθημα του κόσμου ενώ την ίδια ώρα ψοφας από ικανοποίηση τώρα που η ομάδα δεν είναι στα καλά της, βρήκες την ευκαιρία να βγάλεις δηλητήριο. Να ξέρεις ότι την επόμενη φορά που θα πιάσεις την ομάδα στο στόμα σου θα σε ξεφτιλίσω δημόσια για να τελειώνουμε.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.