Ακολουθεί αυτούσιο άρθρο από το goal.philenews.com. Στο τέλος το βίντεο της σελίδας μας με όλα τα τέρματα της ομάδας και το χθεσινό live του αγώνα.


Για μία νεοσύστατη ομάδα όπως η Ομόνοια 1948, τα μέχρι στιγμής στατιστικά της στο Πανσόλειο Πρωτάθλημα, όχι μόνο είναι εκπληκτικά, αλλά… τρομάζουν κιόλας. Με τα 30 τέρματα που πέτυχε μέχρι στιγμής σε πέντε αγώνες (!) η Ομόνοια 1948, αντιλαμβάνεστε πως κάθε αντίπαλος που βρίσκεται στο διάβα της ομάδας του Μιχάλη Σεργίου, αναμφίβολα την… τυλίγει το ρίγος.

Έχουμε και λέμε: Στην πρεμιέρα απέναντι στον Τριπτόλεμο Ευρύχου, οι πράσινοι κέρδισαν με 7-0 και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΤ Τεμπριάς, συνέτριψαν την αντίπαλό τους με 8-0! Στην 3η αγωνιστική, η Ομόνοια 1948 επιβλήθηκε με 5-0 της ΑΕΚ Κανναβιών και στην 4η, στο πιο δύσκολο παιχνίδι της μέχρι σήμερα, δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Άμυνα Λινού-Φλάσου, επικρατώντας με 3-0. Στο τελευταίο ματς των πρασίνων του Μιχάλη Σεργίου, για το 2018, η Ομόνοια 1948 κέρδισε με 7-0 τον ΠΑΟΚ Κακοπετριάς.

Eάν οι πράσινοι συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς τα σκαλοπάτια στα αγροτικά πρωταθλήματα θα τα ανεβαίνουν τρέχοντας και που ξέρει κανείς, ίσως σε λίγα χρόνια να δούμε την Ομόνοια 1948 στις μικρές κατηγορίες της ΚΟΠ.

Οι μέχρι σήμερα σκόρερ της Ομόνοιας 1948!

Αθανασίου10
Νεάρχου4
Μαυροφτής4
Αγκέλοφ3
Π. Πεχλιβάνης3
Νεοφύτου1
Ιωάννου1
Σοφοκλέους1
Μιλτιάδους1
Μιχαήλ1
Αυτογκόλ1

Δείτε σε βίντεο τα γκολ από όλα τα ματς της Ομόνοιας 1948!

https://www.youtube.com/watch?v=XPRj0Gg8IcM&feature=youtu.be

goal.philenews.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.