Μια χαρακτηριστική επιλογή του προπονητή της ομάδας μας που θέλουμε να υποδείξουμε είναι η συνεχής εναλλαγή προσώπων στην αρχική εντεκάδα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια.

Η ομάδα μας διαθέτει ένα πολύ μεγάλο ρόστερ εν συγκρίσει με τις αντίπαλες μας ομάδες στο Πανσόλειο πρωτάθλημα, ωστόσο θεωρούμε πως ο Μιχάλης Σεργίου πως το αξιοποιεί άψογα. Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως γίνονται αρκετές αλλαγές στην αρχική εντεκάδα, ενώ και οι αλλαγές κατά τη διάρκεια του του παιχνιδιού δεν φέρνουν στο χορτάρι τα ίδια πρόσωπα. Ο λόγος της κίνησης αυτής είναι για να δοθεί χρόνος σε περισσότερους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να έχουν μεγαλύτερο ρόλο στη δύσκολη συνέχεια που έπεται. Ο Σεργίου αντιλαμβανόμενος της κυριαρχίας της ομάδας μας κόντρα στους τωρινούς της αντιπάλους, χωρίς όμως να τους υποτιμά, προσθέτει σε κάθε αγώνα 2-3 παίχτες που δεν πήραν λεπτά στην προηγούμενη χρονικά αναμέτρηση έτσι ώστε τα αγωνιστικά λεπτά να διανέμονται καλύτερα στα πόδια των παιχτών μας.

Θεωρούμε την κίνηση αυτή φρόνιμη, υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι παίχτες στις τάξεις της ομάδας που θα ήταν κρίμα να “κρυφτούν” στον όγκο του ρόστερ δίχως συμμετοχές. Όταν θα δυσκολέψουν τα πράγματα θα τους έχουμε όλους άμεση ανάγκη.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.