Α’ ημίχρονο: Με την Πέγεια να προσπαθεί να αιφνιδιάσει την ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι. Η ψηλή πίεση απο τον αντίπαλο δυσκόλευε τους ποδοσφαιριστές μας να κυκλοφορήσουν την μπάλα. Μια κεφαλιά του Σιών στο 12′ πέρασε ψηλά αουτ. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα ήταν αργός με τους φιλοξενούμενους κρατούν περισσότερο μπάλα χωρίς να δημιουργούν οποιαδήποτε απειλή μπροστά. Ελάχιστες φάσεις στα πρώτα 45′ που κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες.
Β’ ημίχρονο: Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης με την ομάδα μας να δείχνει διάθεση να κυκλοφορήσει μπάλα. Ένα σουτ κόπηκε εύκολα από τον Παπαστυλιανού στο 57′. Στο 60′ η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε εντελώς με την αλλαγή στον σχηματισμό. Αμέσως η ομάδα έγινε πιο επιθετική και στο 62′ η κεφαλιά του Απόλλωνα Βασιλείου κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενω στην επαναφορά το σουτ του Αρτεμίου από πλάγια θέση κόπηκε από τον τερματοφύλακα. Στο 65′ η προβολή του Δημητρίου κόπηκε πριν την τελική γραμμή ενω ακολούθησε νεα φάση με τον Βασιλείου να μην κάνει το ιδανικό τελείωμα και η μπάλα να μην βρίσκει στόχο.  Τα λεπτά κυλούσαν με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει απαιτήσεις για τη νίκη και την Πέγεια να αρκείται στην ισοπαλία. Στο 80′ από την πισινή κεφαλιά του Αντωνίου ο Αρτεμίου έπιασε το διαγώνιο σουτ η μπάλα γλύστρισε απο τα χέρια του τερματοφύλακα και το Δάλι πήρε φωτιά. Στα εναπομείναντα λεπτά οι ποδοσφαιριστές μας κράτησαν την Πέγεια μακριά από την εστία μας με πίεση ψηλά ακόμα ένα πολύτιμο τρίποντο ήρθε για την ομάδα μας.
Τελικό σχόλιο: Παιχνίδι υπομονής όπως αναμενόταν το σημερινό. Η ομάδα μας φρόντισε να κρατήσει με ευκολία το μηδέν και να κτυπήσει στο τελευταίο τρίτο του αγώνα εκμεταλευόμενη και την δυναμική του κόσμου. Τρίτη συνεχόμενη νίκη με 1-0 και τρίτη θέση για την ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού με την συνέχεια σε δύο εβδομάδες να μας βρίσκει και παλι στο Δάλι κόντρα στην ΜΕΑΠ.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.