Με το σφύριγμα της λήξης του σημερινού αγώνα η ομάδα μας σήκωσε την τρίτη κούπα για φέτος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος της ανόδου έδειξε ξανά πως είναι ανώτερη από τον ανταγωνισμό – το τελικό σκορ (1-0) μας αδικεί κατάφωρα – και πως είναι έτοιμη να ανέβει με αξιώσεις στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ (τέταρτη κατηγορία στην πυραμίδα του κυπριακού ποδοσφαιρικού συστήματος).

Το τέλος της χρονιάς μας βρίσκει χαρούμενους και ταυτόχρονα ανακουφισμένους. Ήταν μια σεζόν με χίλια δυο προβλήματα και εμπόδια, όπως: ο ανελέητος παρασκηνιακός πόλεμος από συγκεκριμένο χώρο, το πρόβλημα με το γήπεδο, η αντιμετώπιση μας από την αστυνομία και η συνεχής αλλαγή γηπέδων λόγω αυτής, οι καιρικές συνθήκες στην Κακοπετριά που πολλές φορές μας είχαν στο “περίμενε”, το περιστατικό με τους Τρούλλους και γενικότερα ο τρόπος λειτουργίας και διεξαγωγής των διοργανώσεων της ΣΤΟΚ. Ευτυχώς καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα δύσκολα εμπόδια ατσαλάκωτοι και νικητές.

Όλοι στο οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Διοικητικό Συμβούλιο, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, έχουν ανάγκη από την ηρεμία του καλοκαιριού μετά από μια τόσο έντονη σεζόν. Θα βοηθήσει όλους μας, έτσι ώστε να δούμε νηφάλιοι και ήρεμοι τη συνέχεια. Αυτό που ολοκληρώθηκε σήμερα ήταν μόνο η αρχή. Ζώντας  από πολύ κοντά όλο το ταξίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος, είμαστε σίγουροι πως έπονται μεγαλύτερες και ιστορικότερες στιγμές τα επόμενα χρόνια…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.