Κατά την διάρκεια της τελευταίας γενικής συνέλευσης τα μέλη ενέκριναν το κονδύλι για την αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου στους Εργάτες

Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού αγωνίζεται πλέον στην Α’ κατηγορία και το προπονητικό κέντρο πρέπει να είναι έτοιμο ούτως ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να δουλεύει στις καλύτερες συνθήκες.

Αναλυτικά:

☘️Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό μας κέντρο.

Όπως ενημερώσαμε στη πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, στο ιδιόκτητο προπονητικό μας κέντρο διεξάγονται αυτή την περίοδο εργασίες αναβάθμισης, με την αξία της επένδυσης να ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ. Ποσό που θα δωθεί εξολοκλήρου από έσοδα του σωματείου μας.

Πιστοί στην υπόσχεση μας να μεγαλώνουμε το Λαϊκό μας Σωματείο συνεχίζουνε να επενδύουμε στις εγκαταστάσεις μας έτσι ώστε οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό να μπορούν να εργαστούν σε όσο το δυνατό καλύτερες συνθήκες.

Σε επόμενες Γενικές Συνελεύσεις θα παρουσιαστεί και το τελικό πλάνο της μεγάλης επένδυσης στο προπονητικό κέντρο. Επένδυση η οποία θα γίνει προσπάθεια να αντληθούν τα κονδύλια από κρατικές χορηγίες που δικαιούται το σωματείο μας.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.