Στο κερκίδα και τον Αντρέα Ροκόπο μίλησε ο Δημήτρης Φροξυλιάς μετά την νίκη της Ομόνοιας στο Μακάρειο, ενάντια στην Αγία Νάπα:

Για το παιχνίδι… “Είχαμε την καλή πίεση και το άγχος της πρεμιέρας. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και άξια πήραμε τη νίκη”.

Για τη φιλοσοφία της ομάδας… “Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να έρθουν και νίκες”.

Για τον στόχο της ομάδας…“Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Έχουμε πολλά προσόντα όμως θα το πάρουμε βήμα-βήμα. Είμαστε καινούργια ομάδα αλλά έχουμε πολλές δυνατότητες. Γιατί όχι και για το κάτι παραπάνω”

Για την απόφαση του να έρθει στην ομάδα… “Είναι όλος αυτός ο κόσμος. Έχω και φίλους που στηρίζουν αυτή την ομάδα. Η φιλοσοφία αυτής της ομάδας είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Κύπρο. Θέλω να δώσω πολλά σε αυτό τον κόσμο γιατί τους το χρωστάμε”.

Για την απόδοσή του… “Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν το περίμενα γιατί ακόμα να λυθούν τα πόδια μας. Και με την απόδοση μου αλλά και με την απόδοση της ομάδας”

Για τον ρόλο του κόσμου στη νίκη… “Πήραμε πολλή ψυχολογία από το πρώτο λεπτό και κάθε αγωνιστική θα μας δίνουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πάμε σε όλα τα παιχνίδια να τα κερδίσουμε. Δεν θα φοβηθούμε κανέναν”

Δείτε όλη την συνέντευξη:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.