Συνέντευξη παραχώρησε στο 24sports ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Νικολάου.

Δείτε τι δήλωσε:

Για τις εξελίξεις στην Ομόνοια 29Μ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα. Στη διοίκηση έχουν όρεξη και εργάζονται σε επαγγελματικά δεδομένα. Περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος έχοντας υψηλούς στόχους. Συγκεκριμένα, θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο για τον κόσμο μας, ενώ η σταθεροποίηση είναι το πρώτο μας μέλημα. Ο κύριος στόχος είναι η άνοδος, ωστόσο, θέλουμε να πατήσουμε γερά στα πόδια μας».

Για το δυναμικό της ομάδας: «Πιστεύουμε αρκετά στο εγχώριο ταλέντο, γι αυτό το λόγο επιλέξαμε μόνο Κύπριους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιδιά».

Για το πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι το δυσκολότερο των τελευταίων ετών. Ήρθαν τέσσερις παραδοσιακές δυνάμεις από την πρώτη κατηγορία, ενώ υπάρχουν ήδη αξιόμαχα σύνολα και θεωρώ ότι θα γίνει συναρπαστική «μάχη» σε όλα τα επίπεδα. Να σημειώσουμε ότι όλες οι ομάδες ζητούν από την Ομοσπονδία να αναβαθμίσει το πρωτάθλημα, από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, και γενικότερα σε όλους τους τομείς. Μπορούν όλοι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο μας να κάνουν κάτι δυνατό, για το καλό μας. Οι υπεύθυνοι μας ακούνε και ευελπιστώ σε κινητοποίηση. Ο κόσμος ασχολείται και κρίμα να τον απογοητεύουμε συνεχώς».

Για την έδρα της ομάδας: «Το γήπεδο της ΠΑΕΕΚ θα μας φιλοξενήσει φέτος, απλά τα πρώτα παιχνίδια θα είναι νυχτερινά, άρα θα τα δώσουμε στο Μακάρειο, διότι εκείνο μπορεί να τα υποστηρίξει τις ανάγκες μίας τέτοιας δοκιμασίας».

Για την Εθνική ομάδα: «Στην Εθνική πήγαν όλα στραβά για όλους, από τους προπονητές, ως και τους ποδοσφαιριστές. Ήταν μεγάλο πισωγύρισμα, όμως ευελπιστώ ότι η Κύπρος θα κάνει σύντομα το επόμενο «βήμα», χρειάζεται πίστη στο σύνολο. Έχουν όλοι ευθύνες για την ήττα από τη Μάλτα, οι παίκτες προσπάθησαν αλλά δεν τους βγήκε τίποτα. Όσο για τις επιλογές του κόουτς, ίσως ήθελε να εμπιστευτεί τους πιο έμπειρους, όμως δε δικαιώθηκε καθόλου».

Για τη δοκιμασία με Ρωσία: «Πρέπει να κάνουμε το κάτι παραπάνω, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για εμάς, διότι η ψαλίδα έχει μικρύνει με όλους».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.