Δηλώσεις στον Super-Sport FM παραχώρησε ο Νεντίμ Τούτιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την Ομόνοια 29ης Μαίου.

Όσα δήλωσε ο Νεντίμ Τούτιτς:

Για την άνοδο της Ομόνοιας 29Μ: «Χαιρετώ τους ακροατές. Σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Ναι τα καταφέραμε, πρώτον θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο που μας υποστήριξε από την πρώτη προπόνηση και πίστεψε στη μεγάλη επιτυχία. Χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο. Θέλω να δώσω πω μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για τα παιχνίδια που έπαιξαν. Μέσα στο γήπεδο έδειξαν πάθος, θέληση και ποιότητα. Η ομάδα είχε χαρακτήρα και καταφέραμε να κάνουμε την επιτυχία».

Για το δίκαιο της ανόδου: «Δίκαια στο 100% πήραμε την άνοδο. Ο κάθε ένας στην ομάδα ήξερε όσα πρέπει να κάνει στο ρόλο του. Ο κόσμος μας στήριξε πολύ. Τα καταφέραμε μετά από σκληρή δουλειά, δεν ήταν εύκολο από την αρχή, όμως παλέψαμε, πιστέψαμε και στο τέλος τα καταφέραμε να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία».

Πότε πιστέψατε ότι θα έρθει η πολυπόθητη άνοδο; «Όταν μίλησα με τη διοίκηση, μου τόνισαν ότι στόχος είναι η πρώτη οκτάδα. Μόλις πήγαμε σε αυτό το γκρουπ, ήμουν σίγουρος ότι θα ανέβουμε κατηγορία. Οι σπουδαίες νίκες που μας πρόσφεραν ώθηση, ήταν οι τρεις συνεχόμενες νίκες με τον Ολυμπιακό, την Ομόνοια Αραδίππου και τον Ύψωνα. Ήμουν σίγουρος μετά από τις δοκιμασίες ότι θα έρθει αυτή η επιτυχία».

Δίκαια ανεβαίνει αυτή η τριάδα ομάδων; «Ναι. Τραβήξαμε τον Ολυμπιακό πίσω, πλέον είναι δύσκολο για εκείνον. Αυτές οι ομάδες πρόσφεραν κάτι παραπάνω γι αυτό πήραν την άνοδο. Εμείς ως Ομόνοια 29Μ έχουμε δύο αγώνες, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε στα σαλόνια ως πρωταθλητές. Τώρα που φτάσαμε τόσο κοντά στο πρωτάθλημα, είναι κρίμα, τα παιδιά αξίζουν τα πάντα και θα τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση. Δεν αλλάζουμε τίποτα από τη φιλοσοφία μας. Θα παίξουμε για τη νίκη με την Ομόνοια Αραδίππου και θα τα καταφέρουμε ως σύνολο».

Για την ενδεχόμενη παραμονή του: «Να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω κάτι, δεν ξέρω εάν σκέφτονται τη συνέχιση της συνεργασίας. Δεν ξέρω πως σκέφτεται η διοίκηση, εάν σκέφτονται ότι μπορούμε να συνεχίσουμε θα βρούμε λύση. Εάν δεν τα βρούμε, ο καθένας θα ακολουθήσει το δρόμο του και βλέπουμε στη συνέχεια. Καλούμαστε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και μετά να καθίσουμε στο τραπέζι για να μιλήσουμε».

Θα είναι δύσκολη η υπόθεση να δώσετε τα χέρια; «Την περσινή περίοδο, όταν πήγα εκεί, συμφωνήσαμε σε 10 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι γεγονός. Αν θέλουν, θα τα βρούμε, όμως στην Κύπρο δεν είναι τίποτα σίγουρο. Περιμένουμε πρόταση και να καθίσουμε να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα».

Για το έντονο στοιχείο των παικτών από Κύπρο: «Η πρώτη κατηγορία είναι δύσκολο, ωστόσο, είμαι από τους λίγους προπονητές που δίνω περισσότερες ευκαιρίες σε ντόπιους παίκτες. Γιατί πιστεύω στις δυνατότητες τους, δεν έχω τίποτα εναντίον των ξένων. Ξέρω τι μπορεί να μου προσφέρει ένας Κυπραίος ποδοσφαιριστές. Ένας σωστός ντόπιος παίκτης μπορεί να σου προσφέρει άμεσα και πολλά, προτιμώ πάντα τους Κυπραίους. Με τρεις – τέσσερις ξένους μπορούμε να φέρουμε επιτυχία».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.