«ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ BINGO ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ»

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στην διεξαγωγή του πρώτου μας διαδικτυακού BINGO, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την πρώτη τόμπολα “olaOmonoia”.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την εντυπωσιακή συμμετοχή του και την υπομονή του. Απολογούμαστε για τις διάφορες καθυστερήσεις από ατυχή συμβάντα που μας έτυχαν. Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και χαιρόμαστε που ο κόσμος στηρίζει τις προσπάθειες μας.

Όπως ήδη γνωρίζετε κάποιοι, το “BINGO ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ” θα συνεχιστεί αύριο Δευτέρα 30/3 στις 19:00 με τις τόμπολες “ΘΥΡΑ 9” και “ΟΜΟΝΟΙΑ 1948”. Οι κάρτες που ήδη κατέχετε εννοείται ισχύουν για αύριο για τις τόμπολες “ΘΥΡΑ 9” και “ΟΜΟΝΟΙΑ 1948”.

Το “διαδικτυακό bingo”, θα μεταδοθεί live μέσω του καναλιού μας στο Youtube “https://www.youtube.com/channel/UCls1VG_V0S71GNiX4MZBZpA/“. Θα υπάρχει επίσης live blog μέσω της ιστοσελίδας olaomonoia.com όπου θα αναγράφονται οι αριθμοί όπως κληρώνονται “http://olaomonoia.com/bingo-live/“.

☘️ΠEΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ!

📍ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Η συμμετοχή σας θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας Gofundme για τον έρανο του Σωματείου μας:
https://www.gofundme.com/f/k4wke-1948

Για όσους επιθυμούν μπορείτε να πάρετε έξτρα κάρτες με τον ίδιο τρόπο όπως και σήμερα. Επαναλαμβάνουμε ότι οι κάρτες που έχετε στην κατοχή σας ισχύουν!

Θα γίνουν 2 κληρώσεις, η “Θύρα 9” και η “ΟΜΟΝΟΙΑ 1948”.
Αν επιθυμεί κάποιος να λάβει μέρος στο Bingo και δεν έχει αποκτήσει κάρτα μέχρι τώρα, μπορεί να αποκτήσει κάρτες για τις επόμενες κληρώσεις.

Η συμμετοχή ξεκινά από τις £10 που παίρνεις 2 κάρτες. Αν κάποιος επιθυμεί να πάρει περισσότερες από 2 κάρτες, μπορεί να το πράξει και θα πάρει τις ανάλογες κάρτες.
πχ:
£5 παίρνεις 1 κάρτα (για κλήρωση της επιλογής σας)
£10 παίρνεις 4 κάρτες . (2 για κάθε κλήρωση)
£15 παίρνεις 6 κάρτες . (3 για κάθε κλήρωση) κλπ

Οι συμμετέχοντες μετά την εισφορά τους θα γράφουν στον έρανο:
Bingo – Ονοματεπώνυμο, (π.χ Bingo – Αντρέας Αντρέου) θα επικοινωνούν μέσω facebook messenger με την σελίδα μας ή μέσω email (olaomonoia@gmail.com) και θα προμηθεύονται τις κάρτες τους. Θα υπάρχουν 2 κληρώσεις με εξαιρετικά δώρα.

2️⃣2η κλήρωση «ΘΥΡΑ 9» Δώρα: 1η γραμμή Season Ticket 2020-2021, Κουτί: Επίσημο σακάκι από μπουτίκ ΘΥΡΑΣ 9.

3️⃣3η κλήρωση «ΟΜΟΝΟΙΑ 1948» Δώρα: 1η γραμμή Season Ticket 2020-2021, Κουτί: Επίσημη φανέλα ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές και επιπλέον 100 ευρώ.

Η πρώτη κλήρωση έχει πραγματοποιηθεί, συγχαρητήρια στους νικητές!

Η πώληση των καρτών θα συνεχίζεται μέχρι την Δευτέρα 30/3 η ώρα 18:30.

Να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια Προπονητές Δυτικής Κερκίδας Ομόνοιας 1948 για την βοήθεια και την στήριξη τους, όπως επίσης και το Σωματείο μας για την στήριξη του και την παροχή των δώρων.

Δευτέρα στις 19:00 για την 2η & 3η μας τόμπολα.
☘️🕖

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.