Λογικό οι εξελίξεις στην Ομόνοια ποδόσφαιρο λτδ να τραβήξουν τα βλέμματα όλης της Κύπρου πάνω τους. Άλλωστε δεν πωλούνται κυπριακές εταιρείες από Αμερικανούς σε Άγγλους κάθε μέρα. Σκεφτείτε δηλαδή να πουλήσουν τα Mcdonalds σε έναν Άγγλο τι θα γίνει. Κουβέντες στα καφενεία, στα ραδιόφωνα και θα περάσουν κάποιες μέρες να σταματήσει. Λογικά, όπως δείχνουν τα πράγματα, η εταιρεία θα πουληθεί, προφανώς γιατί έχουν άποψη μόνο οι δύο άμεσα ενδιαφερόμενοι. Όταν γίνει αυτό, πιθανότατα 8α αρχίσουν νέες κουβέντες για τις συμφωνίες με το σωματείο κτλπ. Σε όλο αυτό, ίσως, κάποιος σε κάποιο καφενέ μας αναφέρει ως σύνολο. Εκεί δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα και να αποπροσανατολιστούμε. Εμείς συνεχίζουμε το έργο που ορίζει η ιστορία μας να πετύχουμε. 

Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, όλοι μας, από το ΔΣ μέχρι τον οπαδό στο εξωτερικό, είναι να συνεχίσουμε και να ασχολούμαστε αποκλειστικά με την δική μας δουλειά, την δική μας ομάδα και κανενού άλλου! Σημασία για την Ομόνοια έχει αποκλειστικά ένα πράγμα μόνο. Το τρίποντο το Σάββατο απέναντι στην Ξυλοτύμβου! 

Πάμε για ακόμα μια νίκη λοιπόν το Σάββατο μετά από μια διακοπή δύο εβδομάδων!
Όλοι στην ΠΑΕΕΚ το Σάββατο. Πληροφορίες για τα εισιτήρια εδώ.

*Για season tickets μπορείτε να πάρετε από την σελίδα της μπουτίκ www.pacomonia.shop ή από στελέχη της Ομόνοιας. Για έξτρα απορείες ή βοήθεια είμαστε στην διάθεση σας στα social media.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.