Τελευταία φορά που ακούσαμε δημόσια τον κύριο Λώρη Κυριάκου προέδρο του ΑΣΟΛ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ήταν τότε που έλεγε με θέρμη ότι έχει κινήσει νομικές διαδικασίες κατά του ονόματος της Ομόνοιας 1948!

Από τότε και ενώ υπάρχουν τόσα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν τον κόσμο της Ομόνοιας ο κύριος Λώρης είναι άφαντος.
Δεν θα μιλήσουμε ιδιαίτερα για το ποδοσφαιρικό κομμάτι αφού μας φέρνει αηδία και θλίψη μόνο και μόνο η σκέψη για το πώς ξεπουλήθηκε η αγαπημένη μας ομάδα. Θα πούμε μόνο αυτό. Ο κύριος Λώρης μας έλεγε τότε ότι κουράστηκε να βλέπει την Ομόνοια να διασύρεται μέσα στο γήπεδο και ότι η λύση Παπασταύρου θα σταματήσει τον κατήφορο. Δεν θα πούμε κάτι περισσότερο για αυτό. Το αφήνουμε στην κρίση του αναγνώστη.
Στα του σωματείου τώρα, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων για το πλάνο του κυρίου Παπασταύρου πριν τις εκλογές, ειπώθηκε ότι εάν το Σωματείο δεν έχει την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έχει περισσότερο χρόνο για να δείξει το πολιτιστικό του έργο, και ότι τόσα χρόνια το έχουμε παραμελήσει. Από τη μέρα εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου δεν έχουμε δει καμία πολιτιστική κίνηση ή εκδήλωση από τον ΑΣΟΛ.

Επίσης η κοινή λογική λέει ότι από τη στιγμή που το σωματείο έχει υπό την ευθύνη του τα υπόλοιπα τμήματα και έτσι χρόνο για να διαθέσει για αυτά, θα πρωταγωνιστούσαν. Κάτι τέτοιο Δυστυχώς δεν συμβαίνει. Ξέρουμε ότι το χρέος που έμεινε στο σωματείο μετά από τη συμφωνία με τον κύριο Παπασταύρου είναι πολύ μεγάλο και δεν εθελοτυφλούμε. Όμως αν πάρουμε για παράδειγμα το μπάσκετ που ο ίδιος ο κύριος Λώρης έκανε αναφορά στην εκλογική συνέλευση η ομάδα μας έχει μόλις δύο νίκες και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Κλείνοντας θέλουμε να ρωτήσουμε ρητορικά αφού ξέρουμε την απάντηση αν τώρα που το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου δεν έχει την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος έκανε κάποια ενέργεια για να αποδοθούν ευθύνες για τα εγκλήματα που έγιναν εις βάρος της Ομόνοιας εδώ και πολλά χρόνια.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.