Σε μια περίεργα, όμορφη ομολογουμένως κατάσταση θα βρεθούμε φέτος. Είχαμε συναντήσει αρκετούς παλιούς γνωστούς που πέρασαν από τον ΑΣΟΛ σε αυτά τα 2 χρόνια αλλά φέτος θα βρεθούμε με ένα εξαιρετικά αγαπητό άτομο της κερκίδας μας. 

Από σήμερα ο Κώστας Καϊάφας θα είναι ο προπονητής της ΕΝΑΔ Πόλη Χρυσοχούς, με την οποία θα βρεθούμε αντιμέτωποι δύο φορές φέτος για το πρωτάθλημα. 

Κάτι άλλο αξιοσημείωτο που θα έχει ενδιαφέρον είναι ότι κατά την διάρκεια της περιόδου που ήταν προπονητής του ΑΣΟΛ, στο τεχνικό επιτελείο ήταν και ο δικός μας, αγαπημένος προπονητής του κόσμου, Μιχάλης Σεργίου, που είχαν μία εξαιρετική συνεργασία σύμφωνα με διάφορες δηλώσεις και το ότι ήταν το δίδυμο που προπόνησε Ερμή και Άρη Λεμεσού αργότερα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την τραγική μέρα του Αυγούστου του 2014 που βρεθήκαμε στους ομίλους, με τους δύο προαναφερθέντες στο τιμόνι αλλά κάποιος αποφάσισε να μας αλλάξει την ιστορία μας.

Δηλώσεις του Κώστα Καϊάφα στο παρελθόν Sport FM για την ομάδα μας:

Τι λείπει από την Ομόνοια, η Θύρα 9; «Όλα τα παιδιά είναι φίλοι μου. Οργανωτικά κάνουν και αυτοί καλή δουλειά, έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Εγώ θα ήθελα μία την Ομόνοια ενωμένη αλλά ο κάθε ένας τράβηξε τον δρόμο του, είμαι και με τους δύο. Η Ομόνοια δεν θα χαθεί. Είδαμε και με τον Απόλλωνα ότι ο κόσμος είναι εκεί και να συνεχίσει έτσι».

Είπες ότι είναι οργανωμένη ομάδα και η Ομόνοια 1948: «Γίνεται και εκεί καλή δουλειά, ο Μιχάλης Σεργίου είναι καλός προπονητής και πιστεύω ότι θα ανέβουν. Δεν τους περίμενα τόσο οργανωμένους».

Έχεις καλή σχέση και με την Ομόνοια και με την Ομόνοια 1948; «Πάντα είμαι δίπλα και στους δύο αλλά είναι παράξενο για εμένα. Αν δεν βρούμε μια χημεία φέτος να γίνουν ένα τότε θα τραβήξει ο κάθε ένας οριστικά τον δικό του δρόμο».

Οι προβλέψεις του Κώστα, αν και δεν μας υπολόγιζε στην αρχή όπως δήλωσε, ήταν εν μέρη ορθές καθώς ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του και η ομάδα μας πρωταγωνιστεί με το ΔΣ και τεχνικό επιτελείο να κάνουν εξαιρετική δουλειά, τον Μιχάλη στο τιμόνι της ομάδας και να κάνει μια εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα.

Εμείς ελπίζουμε να ανταμώσουμε μαζί του, έστω και ως “αντίπαλοι” για 90 λεπτά, να δούμε ένα όμορφο παιχνίδι με τους δύο φίλους ως προπονητές και να το τέλος του παιχνιδιού να βρει την ΟΜΟΝΟΙΑ νικήτρια και τον Κώστα Καϊάφα να επιτυγχάνει τους στόχους του σε βάθος χρόνου. Καλή επιτυχία Κώστα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.