Σύμφωνα με την ιστοσελίδα themasports.com, η ομάδα μας δεν ήταν η μόνη που παραπέμφθηκε στον Αθλητικό Δικαστή για εναγκαλισμούς ποδοσφαιριστών στο γήπεδο.

Μάλιστα ο Οθέλλος Αθηαίνου παραπέμφθηκε επειδή οι παίκτες του, μετά το τέλος του αγώνα, πανηγύρισαν αγκαλιά στο κέντρο του γηπέδου τη μεγάλη τους νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας στις καθυστερήσεις.

Επίσης, στο πρωτόκολλο της ΚΟΠ αναφέρεται ότι συνίσταται οι ποδοσφαιριστές να μην πανηγυρίζουν αγκαλιά, αλλά δεν αναφέρεται ότι απαγορεύεται.

Στο προχθεσινό φιλικό της Εθνικής Κύπρου, πριν την έναρξη, οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν ομαδική φωτογραφία ενώ στην προκύρηξη της ΚΟΠ αναφέρεται ξεκάθαρα ότι αυτό απαγορεύεται, όπως φαίνεται στη φωτογραφία πιο κάτω. Τι θα κάνει η ΚΟΠ, θα παραπέμψει τον εαυτό της στον Αθλητικό Δικαστή;

Δυστυχώς η ΚΟΠ με κάθε της κίνηση εκτίθεται όλο και περισσότερο. Πρώτα ήταν το πρόστιμο που δέχτηκε το Σωματείο μας για την τοποθέτηση της φιγούρας της Σκεύης στη φανέλα της ομάδα μας και τώρα η καταγγελία για αγκαλιές ποδοσφαιριστών στους πανηγυρισμούς. Καλά θα κάνουν στην ομοσπονδία να εστιάσουν στα πραγματικά προβλήματα των ομάδων και να σταματήσουν να τα πολεμούν με κάθε τρόπο.

Δείτε τι αναφέρει η προκύρηξη για ομαδικές φωτογραφίες σε διεθνείς αγώνες:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.