Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Κ19 ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Πολυχρονίδης αποχωρεί απο την ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού. Ο Γιάννης ήταν από την πρώτη χρονιά λειτουργίας της ακαδημίας πετυγχαίνοντας δύο συνεχόμενες ανόδους την μία με πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας και μια πολύ καλή πρώτη φετινή χρονιά στην Α’ κατηγορία.

Σημαντικό οι αθλητές και το προσωπικό που αποχωρεί από την ομάδα να εκφράζει τέτοια συναισθήματα για το οικοδόμημα και είμαστε βέβαιοι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι μένουν κοντά και στηρίζουν αυτό το μοναδικό εγχείρημα.

Αναλυτικά:

4 χρόνια μετά, αποχωρώ απο την ομάδα που αγαπώ όσο τίποτα. Ενώ δεν μας υπολόγιζε κανένας, καταφέραμε 2 συνεχόμενους ανόδους, ένα πρωτάθλημα που προσπάθησαν με κάθε μέσο να μας το πάρουν, και μία παρουσία στην πρώτη μας χρονιά στην πρώτη κατηγορία που δείξαμε σε όλους να καταλάβουν οτι για να μας κερδίσουν πρέπει να φτύσουν αίμα. Σήμερα αποχαιρετώ την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) ιδέα όλου του νησιού, που με την νέα σεζόν θα αγωνίζεται εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου σ’αυτό το ταξίδι, συμπαίκτες,προπονητές,γυμναστές, διοίκηση και φυσικά την ΘΥΡΑ 9 που στάθηκε στο πλευρό μας πάρα πολλές φορές.Τιμή μου να ήμουν αρχηγός αυτής της τεράστιας ομάδας. ΟΜΟΝΟΙΑ εις το επανιδείν.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.