Βασικα καλησπέρα σας. Ο χουλιφαν το μωρό το ρισπεκτ κοντά σας και με στήλη στο ολαομονοια

 

Νεα ιστοσελίδα νεα αρχή νεα συνεργασία . Αρέσκουν μου τούτοι οι ενθουσιωδης τύποι. Μιλουν μου με το κυριε τζαι με το οριστε. Εν μετα που πιανουν στο email τους το πρώτο άρθρο που το ρίχνουν στα ναρκωτικά και στα μπινελικια

 

Εγω τους προειδοποίησα. Ενα άρθρο το μηνα τζαι εν τζαι πολλη σας. Χατε

 

Που λετε…

 

Αγροτικον πελλαμος….

 

Εσχει να χαρώ τοσο στη Κακοπετρια που τον καιρο που επηα διανυκτερευση με το λύκειο. Η Μαρία το ίδιο. Επερασαμε πομπα.

 

Εν μου εξαναμιλησε μετα βέβαια. Εν ξερω γιατί. Ίσως επειδή μετά ειδε με με την Ειρήνη. Το οτι ήταν κολλητη της λαλειτε να επαιξε ρολο???

 

Τελοσπαντων. Μαρια μου ήμουν μητσης τζαι αμυαλος. Τωρα εμεγαλωσα. Αν εφερνα το χρόνο πισω ήταν να το σκεφτω καλυτερα. Ηταν να προτιμησω την Δήμητρα την άλλη φίλη σας…..

 

Νομίζω μόλις με εκαμαν πλοκ που το γκρουπ της ταξης. Αντιο reuinion!!

 

Που λέτε

 

Κοσμος χαρούμενος, φαΐ στο Χρυσανθη, γέλια πειράγματα. Λαλω σας. Λες τζαι ηταν εκδρομή με το σκολειο.

 

” Οσοι θελουν να δηλωσουν χαμπουργκερ να σηκωσουν σχερι. Μάλιστα. Τωρα όσοι θελουν να δηλώσουν σουβλάκια. Μαλιστα. Τζαι τωρα να σηκωσουν σχερι οι λεφταες οι δκυο τρεις της ταξης που εν να φαν καλαμάρι!!!!!”

 

Ουλλοι σχερουντε ρε μαλακες. Σχερουμαστε εμεις. Σχερουντε οι αντιπαλοι για τις εισπραξεις, σχερουντε οι παικτες μας για την στήριξη, σχερουντε οι αντίπαλοι παίκτες για την ατμοσφαιρα. Σχερουντε οι αλλοι που τους αδειασαμε την γωνια στα ωραία τους γήπεδα.

 

Γενικώς σκορπαμε χαρά . Θετικη ενεργεια. Αμιτα motion και πελλαρες. Θύρα 9 χαμόγελα.

 

Απο το λαο για το λαο. Απο χωριό σε χωριό.

 

Έπρεπε να δείτε το λαο ηνταλως εφκαινεν τους οχτους να πα να δει την ομαδα. Ρε να με βουρουν 20 λιονταρκα εν θα φκω το ανηφορο τοσο γληορα.

 

Ρε να ειμαι ντυμενος κοτολεττα (σχερετουμε) τζαι να με βουρουν σαραντα ντοπερμαν μετα τις νηστειες των σχηλλων, εν θα φκω τζιπανω τοσο γληορα.

 

Κίνηση τζαι στους 4 τροχους ο λαος. Ενω κάτι αλλοθρησκοι μονο… πισωκινητους βρίσκεις μεχμεμχ.

 

Τωρα που ειπα κίνηση. Καμνω χαζι τους αστυνομικους. Μαλακα πρέπει να μας ξητιμαζουν αβερτα.

 

Θα ήταν αραχτοι τζιαμε στο σταθμό να πινουν καμια ζιβανα να τρων κανενα μανιτάρουι. Τωρα βουρουν να καμνουν το τραφικ του καθε πελλου που ηρτε που την Παφο που την Λεμεσο που τη Σκαλα να δει την ομαδα του στο χωρκο.

 

Χαλαρωσε κυριε πολιτζμαν. Συγχωρα την κάψουρα μας κυριε Μπαλουρδο. Αγαπάμε τα αρωστακια τι να κάνουμε.

 

Όμορφο ταξίδι πάντως. Πρωτόγνωρο. Επιστροφή στις ριζες. Εκει που το ποδοσφαιρο επιασε απ τα μαλλια την ευκαιρία και εξελίχτηκε σε βασιλιά των σπορ. Τσιμεντο, μπυρα, κοσμος, μπαλα. Συνδυασμος που σκοτώνει σοβαρά την κατάθλιψη και τη ρουτίνα.

 

Ηρτε τζαι το Black Friday κοπελια μου.

 

Αυριο οι μπύρες μια συν μια στο Παλιομετοχο. Εν επρολαβε να ανεβει το αρθρο ησχια επαιξε το τηλεφωνο μου που το Δ. Σ.

 

Λαλουν μου χουλη μου εχουμεν έξοδα. Λαλω τους εβρετε επενδυτή μεχμεχμεχ

 

Εβαλαν μας τζαι τηλεοπτικα τα τσακαλια. Μαγκια τους.

 

Πανω απο 50 χιλιαδες users βλέπουν τα ματς μας ή τα στιγμιότυπα. 50 χιλιάδες!!!

 

Ρε πενηντα χιλιάδες εν εσχει η Μια Καλιφα με τον stepfather της δκιαολεεε.

 

Νομιζω εκοντεψεν τες που εδοκιμασε πρώτη φορα black.

 

Μπλακ friday my arse. Α ρε Κυπραιε.

 

Είμαι  πελλος τζαι λεσχι τζαι πάω ψουμνισμα το Black Friday στα μαγαζια 0.99 σεντ, κατασκηνωνω που την προηγούμενη για να πιασω πράματα. 0.65 σεντ

 

– Δεν θεωρείτε ότι έχετε μείνει πίσω σε θέματα μάρκετινγκ και προώθησης? Ένας δυσαρεστημένος πελάτης είναι κακή διαφήμιση. Δεν θεωρείται σωστό ο πελάτης να ανταμείβεται για την συχνή χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών σας? Ειδικά στην περίοδο του Black Friday?

 

— Πε ότι θέλεις ρε Γιαννή έξτρα σιεφταλιες εν σου βάλλω!!!

 

Να μεν μείνει βίζα για βίζα δκιαολε. Θέλω να πιατε 28 τηλεορασεις 10 μίξερ για φραπέ τζαι 25 θερμομιξ!!!! Κάπου εν να χρειαστουν. Ποτέ δεν ξέρεις ποτε εν να ανοίξεις κανενα μπουκικο. Ή ξέρω εγω κανα cafe!! Η ξέρω εγώ να εσχεις 25 αθκιασερες γειτονισσες τζαι να ερκουνται να καμνετε διαγωνισμό ποια εν να μαειρεψει καλυττερα!!!

 

Ετσι μαυροπαρασκευες πάμε με τον παρέα το Μήτσο έξω απο τη  κάβα απο τις 5 το πρωί και μόλις ανοίξει σερνομαστε μαλλωνοντας μέχρι το ράφι με τα Chivas. Έτσι για την μέρα, και το έθιμο….

 

Που λετε αν ειχα αθκιαση ήταν να παω στα μαγαζια τζαι να να μαλλιοτραβηχτω με κανενα τσουλακι για τα εσώρουχα. Να της πω ” Η γενεκα μου ειπε μου να μεν πάω σπίτι με αδεια χέρια. Για αυτο….. ειτε ξαπολα τα είτε φορηστα να σε… παρω τζαι σενα!”

 

Κάτι αλλο. Στο μουντιαλ του Καταρ θα απαγορεύεται το αλκοολ. Μονο σε ειδικα ξενοδοχεία λαλει θα πουλουν. Μουντιαλ χωρίς μπύρες ρε κοπελια.

 

Γιατι εν μας καμνετε τζαι πορνο που να μηνισκουν ως το φλερταρισμα?…..

 

Γιατι εν μας καμνετε τζαι εστιατορια που να σερβιρουν μονο τασχι τζαι τζατζίκι για ορεκτικά τζαι μετα ολοισχια λοαρκασμο τζαι εσσο μας

 

Γιατι εν μας καμνετε τζαι πακετο διακοπών στο πατρικό μας. Πελλαμος sea view!! Νταξ!!! Την λιμνη του Μαγκλη τζαι αν!

 

Ουλλα τζαι ουλλα εν εχω παράπονο μοδερ ι λοβ γιουυυυ

 

Αμ η αλλη η είδηση. Πελάτης εβιασε τον ταξιτζή. Που εφτάσαμε. Θυμούμαι τον τζαιρό μου την κουβέντα  “Που ξέρεις ρε σε ηντα ανώμαλο ταξιτζή εν να δώκεις….?”

 

Αλλο λιο εν να μας πουν οι μπαρμαν οτι βάλουμε τους τίποτε μες τις πότσες τους!!

 

Αλλο λιον να μας πουν οι αστυνομικοι οτι εδεραμεν τους στην ανακριση. Πατσαρκαν πας το ζηνισζη τζαι ” Το λοιπον γράφε καλα τι εν να σου πω άκουσες???? ”

 

Ατε εφυα. Τα λεμε ποψε στην συνέλευση. Τελευταίος πουζης!!!!

 

Υ. Γ Δεν είμαι σίγουρος αν ονειρευομαι ή αν το ζω στο αλήθεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η ομάδα ξύπνησε μέσα μου εκείνο το άγριο κάτι. Το γνώριμο ωμό, την όμορφη αναίδεια που είχα. Που τόσο δεν τους αρέσει, μα εμένα ολο μου κλείνει το μάτι. Δεν θα μου βγει σε καλό το ξέρω, όλο και κάποιο κελί μας περιμένει… Μα ξέρω επισης πως μεχρι να γίνει η στραβή θα εχω ζήσει ιστορίες να λεω σε εκατό εγγόνια…

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.