Καλημέρα, σήμερα εγκαινιάζουμε τη νέα μας στήλη που αφορά το στοίχημα. Κάθε μέρα θα σας δίνουμε τις προβλέψεις μας για ποδοσφαιρικούς αγώνες ή ακόμα και για περισσότερα αθλήματα. Για σήμερα θα ξεκινήσουμε με τρεις προβλέψεις που αφορούν στο ποδόσφαιρο.

 

Γουότφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ:

Η Γουότφορντ δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν και είναι τελευταία στον πίνακα με μόλις 2 βαθμούς με τις ισοπαλίες απέναντι σε Νιουκάστλ και Άρσεναλ. Πριν από μερικές εβδομάδες η διοίκηση αντικατέστησε τον Χάβι Γκράσια με τον Κίκε Σάντσες Φλόρες, αλλά τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν. Το παιχνίδι αυτό είναι εναντίον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που δεν έχει καλύτερη ποιότητα και είναι ευκαιρία να κερδίσει τους 3 βαθμούς. Η επιλογή μας είναι η Γουότφορντ να σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ, κάτι που είναι πολύ πιθανό, δεδομένης της καλής ποιότητας της επιθετικής γραμμής των γηπεδούχων.

Πρόβλεψη: Η Γουότφορντ να σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ

Τιμή: 2,10


Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα:

Σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα, το ματς αυτό είναι ντέρμπι κορυφής στη Λα Λίγκα. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι στα καλύτερα της αλλά εξακολουθεί να είναι αήττητη στην Ισπανία. Την Τρίτη η ομάδα της Μαδρίτης κατόρθωσε να πάρει μόνο ισοπαλία με τη Μπριζ για το Champions League στο έδρα της μετά από επιστροφή από το 2-0 στο ημίχρονο. Μετά από 7 παιχνίδια στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε 4 και έχει 3 ισοπαλίες και αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη. Η Γρανάδα είναι η δεύτερη, μόλις ένα βαθμό πίσω, έχοντας μόνο μια ήττα από την Σεβίλλη. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην είναι στο καλύτερο δυνατό, αλλά εξακολουθεί να παραμένει το φαβορί για αυτό το παιχνίδι. Η επιλογή μας είναι η Ρεάλ Μαδρίτης να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, κάτι που είναι πολύ πιθανό και πληρώνει αρκετά καλά.

Πρόβλεψη: Η Ρεάλ Μαδρίτης να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα

Τιμή: 1,80


Παναθηναϊκός-Ξάνθη:

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές οι Πράσινοι ήταν κάκιστοι και πήραν μόλις ένα βάθμό με την Λαμία. Απέναντι σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο τα πράγματα ήταν καλύτερα και έτσι ο Παναθηναϊκός μάζεψε ακόμα τέσσερεις βαθμούς. Αντιθέτος η Ξάνθη νίκισε τα 4 από τα 5 ματς που έδωσε, όπου συμπεριλαμβάνεται και η εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Αμύντικα όμως η Ξάνθη δίχνει να έχει προβλήματα αφού δέχτηκε τέρματα σε ολα τα ματς. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ούτε αυτός σταθερός αμυντικά οπόταν μπορεί να δούμε έναν αγώνα με αρκετά τέρματα. Η πρόβλεψη μας για αυτό το παιχνίδι είναι over 2.5 τέρματα το οποίο δίνεται σε πολύ υψηλές αποδόσεις.

Πρόβλεψη: Over 2.5 γκολ

Τιμή: 2,40

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.