Διαβάστε το match report των Προπονητών Δυτικής Κερκίδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον χθεσινό αγώνα απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου:

“MATCH REPORT

Δαμέ που είμαστεν εν η νίκη το ζητούμενο, τζιαι ευτυχώς επιάσαμεν την. Το σκορ εμπορούσε να ήταν πολλά πιο μεγάλο που το αγχωτικό 0-1 σύμφωνα με την εμφάνιση των θκυό ομάδων στο γήπεδο, όμως εκαταφέραμε σε 90 λεπτά να χάσουμε που τες πιο απίστευτες ευκαιρίες. Όμως, τέλος καλό, όλα καλά!

Ξεκινούμε την ανάλυση με τον κόσμο που εβρέθηκε σήμερα στο Αμμόχωστος. Ναι, επλαθκιάσαμεν απίστευτα! Σχεδόν 3,000 κόσμο σε παιχνίδι εκτός έδρας! Εν τρομακτικό τούτο που συμβαίνει με το σωματείο μας! Μια ομάδα που εχτίστηκε που το απόλυτο μηδέν, που εδέχτηκε τόσο πόλεμο, να δυναμώνει μέρα με την μέρα με τρελές αυξητικές τάσεις! Σίουρα, ούλλα οφείλουνται στην σπουδαία δουλειά που γίνεται που ούλλους όσους απαρτίζουν το οικοδόμημα της Ομόνοιας! Εν πρέπει να επαναπαυτούμε όμως. 

Στα του παιχνίθκιού τωρά, ο Λυμπουρής εξάφνιασε μας με ένα πελλό σύστημα. Με 3 σέντερ μπακ (Γαβριηλίδη, Κονομή, Ιωάννου), με ακραία χαφ και όχι μπακ τον Σπύρου και τον Δημητρίου, με κόφτες τον Αδάμο και τον Φοινίρη, δεκαρο-φτερά τους Γκόμεθ και Φροξυλιά τζιαι τον Απόλλωνα στην κορυφή. Κάτι σαν 3-6-1 δηλαδή. Εκυριαρχήσαμε στα πρώτα λεπτά, με το σπρώξιμο τζιαι του κόσμου. Σιγά σιγά η Αραδίππου ήβρεν τα κενά του συστήματος μας, με τις αργές επιστροφές των Σπύρου και Δημητρίου που επαίζαν πιο μπροστά, επλαγιοκοπήσαν μας τζιαι εβάλαν μας δύσκολα. Απειλήσαν μας μόνο μια φορά μετά που μια αβίαστη λάθος πάσα που εκάμαμε. Μετά επανήλθεν η τάξη με Δημητρίου να οπισθοχωρεί, Γαβριηλίδη να μπαίνει ως δεξί μπακ (τζιαι επήεν περίφημα) τζιαι τον Σπύρου να ανεβαίνει ως επιθετικό φτερό τζιαι να δημιουργεί πολλές προϋποθέσεις. Επιάσαμε τον έλεγχο του παιχνιθκιού τζιαι εχάσαμε μια κραυγαλέα ευκαιρία με τον Απόλλωνα που εσούταρε που την μικρή περιοχή με εξουδετερωμένο τερματοφύλακα, όμως η μάππα εκόντραρε σε αμυντικό. 

Στο δεύτερο ημίχρονο έμπηκεν ο Ματθαίου στην θέση του Σπύρου, τζιαι ο Αντωνίου στην θέση του Φροξυλιά. Στα πρώτα λεπτά μια τέλεια σέντρα του Γαβριηλίδη ήβρεν τον Απόλλωνα που άνοιξε το σκορ με ωραία κεφαλιά! Εσυνεχίσαμε να κυριαρχούμε στο παιχνίδι τζιαι εχάσαμε απίστευτη ευκαιρία με τον Γκόμεθ να αστοχεί σε κενή εστία, ουσιαστικά πάνω στην γραμμή. Απειληθήκαμε μόνο στις καθυστερήσεις σε μια φάση που η μπάλα έφκηκεν εκτός γραμμής, γεγονός που εξόργισε ούλλο τον πάγκο μας. Στο τέλος επανηγυρίσαμε μια σπουδαία νίκη, με πολλαπλά οφέλη, τόσο βαθμολογικά, όσο τζιαι ψυχολογικά. Τούτο το παιχνίδι ήταν μεγάλη παγίδα τζιαι αποφύγαμεν την. Έχουμε διακοπή τωρά τζιαι πρέπει να ξεχάσουμε ότι εκάμαμε ένα μεγάλο σερί νικών. Που αύριο ζερώννουν ούλλα. Εν εκάμαμε τίποτε. Έχουμε τελικό με το Ζακάτζι μέσα στο Δάλι. Το Ζακάτζι θέλει απλά να μεν χάσει για να μείνει στην άνοδο. Εμείς θέλουμε ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ για να παραμείνει η άνοδος στα πόθκια μας! Το γήπεδο θα είναι καζάνι τζιαι ξέρουμεν το. Ο κόσμος θα είναι τζιαμέ. Οι παίχτες πρέπει να τους μασήσουν που το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Εκοντέψαμεν. Εμείναν 180 λεπτά για το όνειρο! 

☘️ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ☘️”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.