Α’ ημίχρονο: Με αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμό ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας με πρόσθεση να ελέγξει τον ρυθμό. Πρώτη καλή φάση για την Ομόνοια Αραδίππου με κοντινή προβολή να περνά εξω στο 8′. Στο 14′ η απάντηση με κεφαλιά του Δημητρίου να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα. Δυσκολεύονταν στην δημιουργία παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές μας και η κατοχή εναλλασσόταν χωρίς να δημιουργούνται οι μεγάλες φάσεις. Στο 28′ ένα λάθος έφερε το αντίπαλο σε θέση βολής και ανάγκασε τον Παπαστυλιανού σε δύσκολη επέμβαση. Στο 31′ από το γύρισμα του Σπύρου ο Απόλλωνας έστειλε την μπάλα αουτ ενω στο 36′ τεράστια ευκαιρία με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να χάνει την μπάλα και τον Ανδρέου απο την μικρή περιοχή να βρίσκει τον τερματοφύλακα. Τελευταία φάση του ημιχρόνου ένα επικίνδυνο φαουλ στο 44′ που απομάκρυνε ο Σιών πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία.

Β’ ημίχρονο: Ονειρεμένο ξεκίνημα με την σέντρα του Γαβριηλίδη στο 48′ να βρίσκει τον Απόλλωνα Βασιλείου που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στέλνοντας στα ουράνια του 3000 οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του λαού που κατέκλησαν την κεντρική κερκίδα του “Αμμοχωστος”. Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές μας που κέρδιζαν συνεχώς την μπάλα και δεν άφηναν τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι. Στο 52′ το μονοκόμματο κόρνερ του Γκόμεθ κόπηκε δύσκολα απο τον τερματοφύλακα. Έβρισκε χώρους η ομάδα μας αλλά υστερούσε στην τελική πάσα. Στο 69′ ανεπανάληπτη ευκαιρία με τον Αντωνίου να βρίσκει τον Γκόμεθ που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα έξω. Στο 75′ ένα σουτ του Ανδρέου πέρασε λίγο έξω. Στα εναπομείναντα λεπτά φυσιολογικά η ομάδα οπισθοχώρησε και έδωσε χώρο στην Αραδίππου. Σε καθοριστικά σημεία οι ποδοσφαιριστές μας κράτησαν μπάλα και μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ένα σουτ εντός περιοχής που απέκρουσε ο Παπαστυλιανού.

Τελικό σχόλιο: Τεράστιο διπλό που μας φέρνει δύο βήματα μακριά από την άνοδο. Τεράστια θέληση για ακόμα ένα αγώνα από όλο το οικοδόμημα και πλέον το παιχνίδι μεταφέρετε σε δύο εβδομάδες στο γήπεδο μας.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.