Δείτε την ανάρτηση των Προπονητών Δυτικής Κερκίδας ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα απέναντι στον Οθέλλο και συνάμα το τέλος του πρωταθλήματος:

“Ετέλειωσεν μια χρονιά που μας αφήννει μια γλυκόπικρη γεύση. Πικρή γιατί εμπορούσαμε, γιατί εκάμαμε μια υπέροχη προσπάθεια τον τελευταίο καιρό, γιατί οι άλλες ομάδες εκάμαν τα αίσχη για να μας αφήκουν πόξω, με κερασάκι στην τούρτα το σημερινό. Πικρή γιατί κάποιες ομάδες έπρεπε να έχουν -3 βαθμούς βάση κανονισμών, πικρή γιατί εχάσαμε βαθμούς αμαχητί με ομάδες πολλά κατώτερες μας στις αρχές της χρονιάς, τζιαι εστοιχίσαν στο τέλος.

Γλυκιά η χρονιά γιατί αγωνιστικά εβελτιωθήκαμε που πέρσι, γιατί ετερματίσαμε 6 θέσεις πιο πάνω, γιατί εδιεκδικήσαμε την άνοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική, γιατί ενικήσαμε ούλλες τες ομάδες του πρώτου γκρουπ. Γλυκιά γιατί εμεγαλώσαμε απίστευτα ως σωματείο, ως οργανισμός τζιαι ως οντότητα, τόσο σε κόσμο/προσέλευση τόσο στα εντός όσο τζιαι στα εκτός, γιατί εδιπλασιάστηκε το fan base μας, γιατί εζήσαμε αξέχαστα παιχνίδια, τζιαι γιατί εβάλαμε στο σκληρό δίσκο της ψυσιής μας πολλά όμορφες αναμνήσεις!

Είμαστε πολλά περήφανοι για τους παίχτες μας, ούλλους ανεξαιρέτως, γιατί ξέρουμε ότι επροσπαθήσαν πολλά τζιαι εδώκαν όσα είχαν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το ίδιο τζιαι για τους δύο προπονητές μας, τον Μακρίδη τζιαι τον Λυμπουρή, όσο τζιαι για τα teams τους που εδουλέφκαν μέρα/νύχτα για το καλό του σωματείου! 

Η καλή δουλειά που γίνεται στο οικοδόμημα μας εφάνηκεν τόσο στην βελτίωση της πρώτης ομάδας όσο τζιαι στες μικρές ομάδες με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος των U19, οι οποίοι μας εκάμαν ιδιαίτερα περήφανους!

Μεγαλώνουμε αδέρφια, τζιαι θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε! Κάποτε με μεγάλα βήματα τζιαι ανόδους, κάποτε με μικρά αλλά σταθερά βήματα προς τα μπροστά. Η ουσία εν ότι μεγαλώνουμε χρόνο με το χρόνο!

p.s. Συγχαρητήρια στον Οθέλλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τζιαι την άνοδο. Η Άχνα τζιαι το Ζακάτζι να φαν τα σκατά μας τζιαι μακάρι να βαώσουν να πνάσει το άθλημα. Πιάνει σειρά το «αδελφό» σωματείο της Πέγειας το οποίο μετά το σημερινό θα θυμάται με νοσταλγία την πρόσφατη φιλοξενία μας στο Δάλι ως μια που τες πιο ήπιες φιλοξενίες. Χτηνά, ε χτηνά! Καρτερούμεν σας!”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.