Με ανάρτηση στα ΜΚΔ ο αθλητικός διευθυντής του σωματείου μας Ανδρέας Σάββα μας υπενθυμίζει το μέγεθος της επιτυχίας για την ακαδημία μας με την άνοδο στην Α’ κατηγορία Κ19.

Το σωματείο μας ξεκίνησε την λειτουργία του συγκεκριμένου κλιμακίου την σεζόν 2020-21 οπόταν και τα πρωταθλήματα διακόπηκαν λόγω της πανδημίας. Η ομάδα μας ξεκίνησε εκείνη την σεζόν με τρεις νίκες και μια ήττα. Την επόμενη σεζόν που ουσιαστικά ήταν και η πρώτη λειτουργίας η ΟΜΟΝΟΙΑ του λαού εξασφάλισε την άνοδο στην Β’ κατηγορία τερματίζοντας στην δεύτερη θέση με 62 βαθμούς σε 26 αγώνες. Και φτάνουμε στην φετινή χρονιά όπου οι “μικροί¨ μας πέτυχαν το δικό τους “θαύμα” κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Δύο ενεργά χρόνια ομάδας Κ19 – Δύο συνεχόμενοι ανόδοι κατηγοριών και ένα πρωτάθλημα!
Μια προσπάθεια που ξεκίνησε ουσιαστικά πριν από δύο χρόνια από το απόλυτο μηδέν, σήμερα μπορεί να πανηγυρίζει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α κατηγορία Κ19.
Για εμάς δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός η κατάκτηση τροπαίων και επιτυχιών σε επίπεδο Ακαδημιών.
Στοχεύουμε ΜΟΝΟ στην βελτίωση, στην εξέλιξη, στην ανάπτυξη και στην εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών και έτσι θα συνεχίσουμε. Αν παράλληλα με τα πιο πάνω έρθουν οι επιτυχίες και οι τίτλοι καλώς να ορίσουν. Αν όχι τότε δεν θα παρεκκλίνουμε ούτε σπιθαμή από τον στόχο και την φιλοσοφία μας.
Συγχαρητήρια στους λεβέντες ποδοσφαιριστές μας και στο τεχνικό επιτελείο για την εξαιρετική δουλειά. Ήταν οι καλύτεροι και το άξιζαν!

Συνεχίζονται και τα δοκιμαστικά στο προπονητικό μας κέντρο μέχρι 12/5 για γεννηθείς 2006, 2007,2009 και 2010. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τον Ανδρέα Σάββα στο 99458877.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.