Match report (μετά από λογιστικό αίτημα)

Δεύτερη νίκη σε δύο αγώνες, απέναντι σε ένα πιο ποιοτικό αντίπαλο. Θετικό το ξεκίνημα της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, αναμένουμε να υπάρξει συνέχεια.

Την ίδια εντεκάδα παρέταξε ο Απόστολος Μακρίδης, και ίσως να είδαμε το πως θα παίζαμε με την Αλκή αν δεν ερχόντουσαν εκείνα τα δύο τέρματα στα πρώτα δύο λεπτά της πρεμιέρας. Παιχνίδι υπομονής με κατοχή, με πίεση, με επιθέσεις από τα άκρα, από κάθετες μπαλιές, ή από γεμίσματα. Κάναμε ορισμένες ευκαιρίες, και κάποιες πολύ καλές προϋποθέσεις για γκολ, όμως μέχρι το 25ο λεπτό οπισθοχωρήσαμε λίγο για να κάνει παιχνίδι η ΜΕΑΠ. Ομολογουμένως χάσαμε λίγο τους αντιπάλους μας μεσοαμυντικά, σε καμιά όμως περίπτωση δεν έμεινε εκτεθειμένη η άμυνα μας. Ορισμένα ακίνδυνα μακρινά σουτ, και κάποιες προϋποθέσεις από σέντρες ήταν τα μόνα σημεία που απειληθήκαμε. Κοντά στο τέλος του ημιχρόνου πιέσαμε και χάσαμε δύο κραυγαλέες ευκαιρίες με κεφαλιά που έξυσε το κάθετο δοκάρι και ένα σουτ από το ύψος του πέναλτυ που χτύπησε πάνω σε σώμα αμυντικού πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Αντωνίου στα άκρα, πιέσαμε πολύ και πιάσαμε καλό ρυθμό. Στο 57ο λεπτό μια μαγική πάσα του Φροξυλιά στον κενό χώρο έβγαλε τον αρχηγό Σάκη Κύπρου τετ α τετ ο οποίος μυρίστηκε την πάσα, και με ψυχραιμία πλάσαρε για να γράψει το 0-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από τον πράσινο λαό ο οποίος έδωσε μια παράσταση που όμοια της δεν ξαναέζησε το γήπεδο της Αθηένου!

Η ομάδα μας ηρέμησε μετά το γκολ, η ΜΕΑΠ προσπάθησε να αντιδράσει, όμως η μεσοαμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα εκτός από μια κεφαλιά από στημένο που πέρασε άουτ. Απεναντίας η ομάδα μας βρήκε ορισμένες ευκαιρίες για να τελειώσει τον αγώνα. Η ΜΕΑΠ το μόνο που κατάφερε ήταν να κρατήσει μπάλα, έτσι το τελικό σφύριγμα έφερε την ΟΜΟΝΟΙΑ να πανηγυρίζει ένα σημαντικό διπλό!

Στα θετικά η όλη εικόνα της ομάδας, η οποία εκπέμπει μια σοβαρότητα και ουσία.

Στα πολύ θετικά η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες, αφού πλέον είναι φως φανάρι ότι όσο περνά ο καιρός, κερδίζουμε περισσότερους υποστηρικτές!

Τίποτα δεν κρίθηκε, τίποτα δεν κερδίθηκε. Δεν πρόκειται να αρχίσουμε να τραγουδούμε την “Κόρη Μηλιά” από την δεύτερη αγωνιστική. Και πέρσι είχαμε το 2 στα 2. Αναμένουμε σοβαρότητα από τους ποδοσφαιριστές μας και θέλουμε να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά και οι καλές εμφανίσεις.

Στο επόμενο παιχνίδι πιο δυνατά. Στο επόμενο παιχνίδι πιο πολλοί στις κερκίδες. Εβδομάδα με εβδομάδα να μεγαλώνουμε σε όλους τους τομείς! Μόνο εμείς!

☘️ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ☘️

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.