Γενική συνέλευση για όλα τα μέλη ανεξαιρέτως 

Ομόνοια: 

“Για δεύτερη συνεχόμενη Γενική Συνέλευση, το σωματείο μας θα δώσει τη δυνατότητα στα μέλη του που δεν θα καταφέρουν να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης, να την παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν διαδικτυακά.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα και στα μέλη του σωματείου που βρίσκονται στο εξωτερικό να λάβουν μέρος στη Συνέλευση. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να πάρει πρόσβαση είναι να έχει ανανεώσει την συνδρομή του για το έτος 2021-2022. Εάν κάποιος δεν έχει ανανεώσει ή εγγραφεί ακόμη μπορεί να το κάνει μέχρι η ώρα 17:00 την Τετάρτη 06/07 ημέρα της συνέλευσης. Εγγραφές και ανανεώσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα του σωματείου μας εδώ -> https://www.pacomonia.shop/index.php/product/membership/ 

Οδηγίες για το πως τα μέλη θα πάρουν πρόσβαση, μπορείτε να βρείτε εδώ -> https://pacomonia.com/geniki-synelefsi-2022-july 

Ενώ άλλοι έχουν απαξιώσει εντελώς τον θεσμό του Σωματείου, το λαϊκό μας σωματείο αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες δίνοντας καινούργιους τρόπους στα μέλη του για να συμμετάσχουν στα σώματα.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.