Αδάμος Ευσταθίου:

ΤΟ ΞΑΦΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

Όταν ξεκινούσαμε το Σωματείο θέλαμε να αφήσουμε μακριά νοοτροπίες που επικρατούν στο ποδόσφαιρο, όπως διαρροές των συζητήσεων του Δ.Σ, υπόσκαψη προπονητών ή θάψιμο ποδοσφαιριστών.

Η μεγαλύτερη μας επιτυχία είναι ότι όλοι σοκαρίστηκαν με το τέλος της συνεργασίας με Σεργίου. Επιτυχία γιατί στα άσχημα αποτελέσματα κανένας από το Δ.Σ, κανένας από το τεχνικό επιτέλειο, ούτε και ο Μιχάλης δεν βρήκαν ευκαιρία να κατηγορήσουν ο ένας τον άλλον.

Επιτυχία γιατί διαφωνίες υπήρχαν (και πάντα θα υπάρχουν) αλλά έμεναν εκεί που πρέπει και δεν γίνονταν θέμα για κουτσομπολιά που θα αποσυντόνιζαν την ομάδα.

Επιτυχία γιατί το πιο εύκολο για εμάς θα ήταν να βάζαμε δημοσιογράφους να υποσκάπτουν τον Μιχάλη και ο Μιχάλης να βάζει δημοσιογράφους να κατηγορούν το Δ.Σ, αλλά αφήσαμε μακριά από την ομάδα τέτοιες συμπεριφορές.

Για αυτό και κλείνει επιτυχημένα αυτή η συνεργασία, γιατί όλοι πάνω από όλα βάλαμε την ομάδα, για αυτό μπορούμε και σήμερα σαν φίλοι να βρεθούμε με τον Μιχάλη.

Το 3ετές πλάνο κλείνει με τον πιο επιτυχημένο τρόπο την κατάληλη στιγμή, όπως κρίναμε και εμείς και ο Μιχάλης. Μεγάλο μερίδιο για την επιτυχία έχει η σωστή στάση όλων, για αυτό και έτσι θα προχωρήσουμε.

Μιχάλη σε ευχαριστούμε για όλα, καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες.

Η συνεργασία τελειώνει η φιλία μένει…

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.