Ανάρτηση με ευχάριστες από τον προπονητή μας Μ. Σεργίου. Από τις σπάνιες φορές που ο Μιχάλης Σεργίου εκφράζεται δημόσια αφού βλέπουμε συνήθως, ως μετριόφρων άνθρωπος, να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Για ακόμα μια φορά, σε ευχαριστούμε Μιχάλη και σου ευχόμαστε τα καλύτερα. Πιο κάτω αυτούσια η ανάρτηση:

Μ. Σεργίου: Τις περισσότερες φορές τα λόγια είναι πολύ μικρά για να περιγράψουν αυτά που νιώθεις.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια. Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Μια συνεργασία που ξεκίνησε από μια απλή φιλία και τελειώνει με μια αυθεντική φιλία.

Όλα τα παιδιά της διοίκησης αξίζουν συγχαρητήρια για όσα έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν για αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου(Aντρέα Σάββα, Aντρέα Σαζείδη, Διονύση Ζικόπουλο, Xρίστο Toυμάζου, Ερατό Φανίδου, Πάμπο Πεχλιβάνη, Σάββα Ηλία) για όλη την βοήθεια που μου πρόσφεραν και για την τεράστια συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων μας.

Ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο της ομάδας για την απέραντη αγάπη και εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχα μαζί μου από την μέρα ίδρυσης του σωματείου μέχρι σήμερα, οι οποίοι έδωσαν την ψυχή τους, με αποτελέσμα να πανηγυρίζουμε κάθε νίκη, τρόπαιο και στόχο.

Τα συναισθήματα που με διακατέχουν είναι μόνο θετικά. Μακάρι όλες οι μελλοντικές μου συνεργασίες να ολοκληρώνονται με αυτό τον τρόπο. Γεμάτες επιτυχίες, αγάπη και συγκίνηση. 

Καλή συνέχεια ΟΜΟΝΟΙΑ!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.