Την Τρίτη το απόγευμα σε μία όμορφη εκδήλωση έγιναν οι βραβεύσεις για τους χορηγούς μας, τα premium members και φυσικά τους παίχτες μας που αποχωρούν και δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ μας την επόμενη σεζόν. Η συμβολή των χορηγών και μελών είναι αδιαμφισβήτητη και εξαιρετικά σημαντική για την οικονομική ευεξία του Σωματείου. Όποιος παρευρέθηκε εκεί μπορούσε εύκολα να αντιληφθεί την οικογενειακή ατμόσφαιρα και πόσο δεμένοι είναι διοικητικό συμβούλιο, παίχτες, τεχνικό επιτελείο, μέλη, όπως εξάλλου φαίνεται σε κάθε εκδήλωση και δραστηριότητα του σωματείου.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες, ο εκτελεστικός γραμματέας Αδάμος Ευσταθίου, τους καλωσόρισε εγκάρδια εκ μέρους όλων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα αγαπηθούν από τον κόσμο σαν να είναι βιολογικά παιδιά τους, πως ο κόσμος αγαπά και αγκαλιάζει τους παίκτες και πως αναμένουμε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Στην εκδήλωση είπε δυο λόγια και ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Ανδρέας Σάββα, πριν δώσει τα βραβεία στους παίκτες που αποχωρούν. Ήταν ξεκάθαρος προς κάθε κατεύθυνση για το προφανές, πως την άνοδο την κερδίσαμε και πως τίποτα δεν μας χαρίστηκε, πως οι 15 βαθμοί από τον 5ο μιλάνε από μόνοι τους και πως η άνοδος είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από όλους στο Σωματείο. Επιπλέον, πως ξεπεράσαμε σαν μια γροθιά όποια δυσκολία μας εμφανίστηκε την περασμένη σεζόν και πως έτσι ακριβώς θα συνεχίσουμε και στην 3η κατηγορία. Όσον αφορά τους παλιούς παίκτες, τα λόγια του ήταν γεμάτα εκτίμηση και σεβασμό, καθιστώνας σαφές πως φεύγουν σαν φίλοι, και τους αποχαιρετούμε μόνο από την ομάδα αλλά όχι από τις ζωές μας και ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό τους.

 

[tm-pg-gallery id=”10603″][/tm-pg-gallery]

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.