Την ερχόμενη Τετάρτη, 01/07, θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Αμφιθέατρο Λακατάμιας η Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου μας. Μια συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν πολλά και διάφορα θέματα που αφορούν το παρόν, αλλά κυρίως το μέλλον της ομάδας μας.

Το Σωματείο μας, μέσω τις επίσημης του σελίδας στο Facebook, χαρακτήρισε την επερχόμενη συνέλευση ως την πιο σημαντική μετά την ιδρυτική. Και όχι άδικα. Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν το μακροπρόθεσμο μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 1948 και η παρουσία όλων μας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Καταρχάς θα γίνει (όπως και πέρσι) πλήρης παρουσίαση των οικονομικών της σεζόν που μας πέρασε από ανεξάρτητο Ελεγκτή και θα παρουσιαστεί στα μέλη πού ξοδεύτηκε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να γνωρίζει πού ξοδεύονται τα λεφτά της ομάδας έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για να αποφεύγονται καταστάσεις παλαιότερων χρόνων στον ΑΣΟΛ. Επίσης δίνεται και μια ηχηρή απάντηση προς όλους όσοι διατυμπανίζουν ότι χρηματοδοτούμαστε από πολιτικά πρόσωπα, από τον υπόκοσμο κλπ.

Ακόμα, θα ενημερωθούμε για το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο που αγόρασε πρόσφατα το σωματείο μας, τις λεπτομέρειες της συμφωνίας, από πού άντλησε η ομάδα τους πόρους για να το αγοράσει, πώς θα γίνει η αποπληρωμή, πότε θα είναι έτοιμο για προπονήσεις και αγώνες κλπ.

Τη σεζόν που μας έρχεται η ομάδα μας θα κάνει το μεγάλο βήμα και θα αγωνιστεί στην Γ’ Κατηγορία, μια κατηγορία στην οποία το επίπεδο αλλάζει σε σχέση με την Επίλεκτη, ενώ επίσης βρισκόμαστε και στο κατώφλι της Β’ Κατηγορίας, εκεί όπου τα πράγματα αλλάζουν ριζικά. Επιπρόσθετα, από τη σεζόν 2020-21 θα έχουμε και ομάδα U19. Το ΔΣ του σωματείου μας θα ενημερώσει τα μέλη για τους αγωνιστικούς στόχους της επόμενης σεζόν, τις βλέψεις για τις ακαδημίες και γενικά για την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό θέμα που θα συζητηθεί στην επερχόμενη γενική συνέλευση είναι το θέμα που προέκυψε με το όνομα του Σωματείου. Από την πρώτη ημέρα που μαθεύτηκε το όνομα της ομάδας μας οι γνωστοί άγνωστοι προσπάθησαν να μας χτυπήσουν. Στην αρχή δεν τα κατάφεραν όμως τον περασμένο Φεβρουάριο το θέμα ανοίχθηκε ξανά και όπως γνωρίζουμε δε θα έχει την ίδια κατάληξη με την πρώτη φορά, δηλαδή θα χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές στο όνομα του Σωματείου μας. Στη συνέλευση θα ενημερωθούμε για το παρασκήνιο που παίχτηκε όλους αυτούς τους μήνες, ποιοι μηχανισμοί κινήθηκαν για να αλλάξει η αρχική απόφαση και βεβαίως θα κληθούμε να αποφασίσουμε όλοι μαζί το όνομα του Σωματείου μας.

Είναι υποχρέωση του κάθε ΟΜΟΝΟΙΑτη να γραφτεί μέλος και να συμμετέχει στις συνελεύσεις του Σωματείου. Τόσα χρόνια στον ΑΣΟΛ φωνάζαμε για διαφάνεια, για δημοκρατικές διαδικασίες και για άνοιγμα εγγραφής μελών. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 κάνουμε πράξη αυτά που ζητούσαμε να γίνουν από τις διορισμένες διοικήσεις, έχουμε αυτή τη στιγμή 1150 εγγεγραμμένα μέλη, τα περισσότερα από κάθε άλλο σωματείο στην Κύπρο, διαδικασία εγγραφής που δεν ξεπερνά τα 3 λεπτά, προσιτή τιμή συνδρομής που την πληρώνεις μια φορά και ξέγνοιασες, κουτί με αναμνηστικό μπρελόκ και κασκόλ και τόσα άλλα.

Πάμε για ακόμα μια φορά να κάνουμε πράξη το «Από το Λαό για το Λαό», να δείξουμε ότι εμείς, ο κόσμος, είμαστε αυτοί που διοικούν το Σωματείο και ότι οι αποφάσεις δε λαμβάνονται πίσω από κλειστές πόρτες αλλά ενώπιον του Λαού και κυρίως από τον ίδιο τον Λαό. Πάμε να παραδώσουμε για άλλη μια φορά μαθήματα δημοκρατίας και διαλόγου, να δείξουμε σε όλους πώς πρέπει να λειτουργούν τα σωματεία και πώς προχωρούν μπροστά.

Την 1η του Ιούλη στις 7 το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ανοικτό Αμφιθέατρο Λακατάμιας. Να μη λείπει κανείς!

Κάντε κλικ στην εικόνα για περισσότερες λεπτομέρειες:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.