Σημαντική ανακοίνωση που αφορά την εκδρομή για το παιχνίδι της Κυριακής στην Κακοπετριά εξέδωσε το σωματείο μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Σε μια προσπάθεια για καλύτερη οργάνωση του κόσμου μας που θα ταξιδέψει στην Κακοπετριά αποφασίσαμε όπως συνεργαστούμε με την ταβέρνα «ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ» η οποία η ώρα 11:00 θα δεξιωθεί τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας μας μετά από συνεννόηση έχουμε καταλήξει σε ένα «μενού μεζέ» το οποίο θα στοιχίζει 10 ευρώ ενώ τα ποτά θα είναι στις ίδιες χαμηλές τιμές που βάζουμε στις εκδηλώσεις του Σωματείου.

Η ταβέρνα «ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ» βρίσκεται στο δρόμο Κακοπετριάς προς Πλατάνια πολύ κοντά στο γήπεδο που θα αγωνιστεί η ομάδα μας. Καλούμε τον κόσμο μας όπως κάνει έγκαιρα τις κρατήσεις του στο τηλέφωνο 99354919 έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα.

Από το πρωί θα ξεκινήσει η εκδρομή και μέχρι τις 11:00 θα βρισκόμαστε στην Κακοπετριά μαζί με την ομάδα και τον κόσμο που θα ακολουθήσει. Σας περιμένουμε στον «ΧΡΥΣΑΝΘΗ» για καλύτερη οργάνωση, όσους δεν καταφέρουν να έρθουν από το πρωί τους περιμένουμε η ώρα 14:30 στο γήπεδο της Κακοπετριάς για να πάρουμε το δεύτερο τρίποντο.

Ατέλειωτες εκδρομές…

Image may contain: house, tree, sky and outdoor

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.