Στο παρελθόν το ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 εναντίων Τριπτόλεμος Ευρύχου και πλέον βλέπουμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι όπου η ομάδα μας θα βρίσκεται φιλοξενούμενη της ΑΕ Τεμπριάς.

Το παιχνίδι θα παιχτεί στο στάδιο της Κακοπετριάς και όχι στην φυσική έδρα της ομάδας που είναι το γήπεδο Τεμβριάς.

Η ΑΕ Τεμβριάς δημιουργήθηκε το 1969. Πρόκειται για την τοπική ομάδα της Τεμβριάς, χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Η Τεμβριά βρίσκεται στο κέντρο της κοιλάδας της Σολέας.

Η ομάδα στελεχώνεται κυρίως από ντόπιους ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για μια νεαρή ομάδα καθώς αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές έχουν ηλικίες 20-26 ετών. Τα χρώματα της ομάδας είναι το πράσινο,το κόκκινο και το μαύρο.

Αξιόλογη η πορεία της ομάδας την περσινή περίοδο καθώς ήταν φιναλίστ στο κύπελλο όπου ηττήθηκε 5-1 από την ΑΕ Κοράκου.Στο πρωτάθλημα κατέκτησε την 6η θέση με (5Ν-2Ι-7Η),23 τέρματα υπέρ και 32 κατά.

Αγωνίστηκε και κατέκτησε την ασπίδα Πανσόλειου “Μάριος Πολυδώρου” την φετινή περίοδο,στην θέση της κυπελλούχου για τον λόγο ότι ανέβηκε στην κατηγορία της ΣΤΟΚ.

Ο αγώνας της ασπίδας ήταν ο πρώτος αγώνας της φετινής χρονιάς, στον οποίο η ομάδα της Τεμβριάς νίκησε την Πρόοδο Καλιανών με 5-2 . Την ίδια αντίπαλο είχε και στον πρώτο γύρο του Πανσόλειου πρωταθλήματος, με την οποία εξήλθε ισόπαλη 3-3.

Στο τέλος, οι 11άδες των δύο τελευταίων παιχνιδιών της ΑΕΤ.

Μια καλή και προσγειωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορεί να φύγει από την Κακοπετριά με το τρίποντο.

Κυριακή – Γιορτή και Εκδρομή

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.