Τα προβλήματα των ομάδων των χαμηλών κατηγοριών είναι πάμπολλα.
Λίγο πολύ τα γνωρίζουμε όλοι, αν και πολλές φορές οι ίδιοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Η περσινή χρονιά σταμάτησε νωρίτερα από το κανονικό, χωρίς να τελειώσει όλη η χρονιά.
Έρχεται η φετινή, μετά από αρκετούς μήνες αδράνειας, να μας θυμήσει ότι και πάλι η ΚΟΠ και το κράτος δεν νοιάζονται για τις μικρές κατηγορίες και τα άλλα αθλήματα.

Ξεκινάμε την χρονιά με 300 άτομα στο γήπεδο ενώ στα “σαλώνια” της πρώτης κατηγορίας είναι 33% της χωριτικότητας.
Λες και δεν ξέρουμε τις συνθήκες που επικρατούν στα γήπεδα της πρώτης….

Συνεχίζουμε την χρονιά και θέλουν οι ομάδες να κάνουν σε όλους τους ποδοσφαιριστές τεστ κορονοιού, λες και τα έχουμε με τις χιλιάδες τα τεστ.

Συνεχίζει η χρονιά με κεκλεισμένων. Σε μια χρονιά με τεράστια μειωμένο ποσό στα ταμία όλων των ομάδων, να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Τα έξοδα όμως τρέχουν κανονικά, οι μισθοί πρέπει να δίνονται και τα προστίματα στην ΚΟΠ πρέπει να πληρώνονται άμεσα.

Στα μέσα περίπου του πρώτου γύρου, αναστέλλεται το πρωτάθλημα των μικρών κατηγοριών. Φαίνεται ότι κάποιοι ξέχασαν οτι από το ποδόσφαιρο, ακόμα και απο τις μικρές κατηγορίες, ζουν οικογένειες. Ακόμα και από την δική μας ομάδα, που στηρίζεται στον εθελοντισμό και στον κόσμο της, ζουν οικογένειες καθώς υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται και θα πάρουν ψωμί στο σπίτι για τα μωρά τους.

Δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα μονομιάς αλλά μπορούν τουλάχιστον να μην τα κάνουν χειρότερα.

Η ομάδα μας σε μια δύσκολη χρόνια, ίσως η χειρότερη μετά το 74 και το 75, κατάφερε να πετύχει πολλά. Τόσα πολλά που δεν πιστεύουν οι υπόλοιποι. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτοί οι “50”, σε τέτοια χρόνια θα κατάφερναν να:

  • Η Ομόνοια να είναι στην πρώτη θέση της τρίτης κατηγορίας, που αγωνίζεται για πρώτη φορά
  • Να αποκτήσει το δικό της προπονητικό κέντρο σε χρόνο ρεκόρ, κάτι που δεν έχουν αποκτήσει ομάδες πρώτης κατηγορίας
  • Να αποκτήσει το δικό της οίκημα
  • Να αποκτήσει το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα. Κάτι που είδαμε στο παρελθόν ότι όσο απλό και να είναι, κάποιοι δεν κατάφεραν να το πετύχουν
  • Να μεγαλώνει μέρα με την μέρα

Μέχρι τώρα, το εγχείρημα μας δείχνει να δουλεύει και να έχει τις βάσεις για κάτι πολύ μεγάλο. Οποίο λάθος και να γίνεται, ξεπερνιέται και διορθώνεται. Το σημαντικότερο από όλα, είναι ότι η διοίκηση μαθαίνει από τα λάθη της, της γίνονται μαθήματα και δεν τα ξανακάνει.

Για να υπάρξει διάρκεια όμως, χρειάζεται διάρκεια όμως και αυτό θα το πετύχουμε με δουλειά από όλους μας και την στήριξη του κόσμου, του πνεύμονα της ομάδας.

Έρχεται η ώρα που ο κόσμος πρέπει να σταθεί βράχος για την ομάδα και την ιδέα μας. Θέλαμε ενα σωματείο που να έχουμε άποψη, να είμαστε ενεργοί και να έχουμε λόγο. Υπάρχει η δυνατότητα και πρέπει να την στηρίξουμε.

Τις προάλλες η ΟΜΟΝΟΙΑ μας ανακοίνωσε τους τρόπους που μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος μας.Εμείς επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο marketing της ομάδας και μέλος του ΔΣ για να ρωτήσουμε πως πήγαν τα πράγματα μέχρι τώρα. Πιο κάτω, η δήλωση του John Ιωαννίδη:

“Η ανταπόκριση του κόσμου μας είναι απίστευτα συγκινητική καθώς βλέπουμε τον κόσμο της ομάδας μας να είναι δίπλα της αλλά και κόσμο από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, όπως Δανία, Ισραήλ, Βέλγιο,Αυστραλία ,Ολλανδία να γίνονται μέλη ώστε να να γίνουν κι αυτοί ιδιοκτήτες αυτής της ομάδας. Φυσικά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, ούτε ως ΔΣ, ούτε ο κόσμο μας. Η ομάδα μας έχει την ανάγκη όλων μας.”

Τυχερή λοιπό η ομάδα μας σε αυτήν την περίοδο και για ευκολία του κόσμου, εμείς θα αναφέρουμε ξανά τους τρόπους που μπορεί να βοηθήσει πιο κάτω:

☘ 50 μέλη του Σωματείου θα βάλουμε από €100 για να καλυφθεί το πρόστιμο των €5000 και να μην αφαιρεθουν βαθμοί. Επικοινωνήστε με άτομο του Δ.Σ για να μπείτε στη λίστα ή στείλτε μας μήνυμα στην σελίδα να σας καθοδηγήσουμε σε αυτούς.

☘ Συνεχίζονται κανονικά οι χορηγίες σε στολή και ταμπέλες. Επικοινωνήστε με άτομο του Δ.Σ για περισσότερα.

☘ Γίνε ένας από τα 10 #Premium_Members με εισφορά 1948 ευρώ. Μιλήστε με άτομο του Δ.Σ για τα προνόμια.

☘ Στηρίξτε τα προϊόντα της μπουτίκ του Σωματείου μας. Θα εκδοθούν συγκεκριμένα κομμάτια περιορισμένου αριθμού.

☘ ΓΙΑ ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
https://pacomonia.shop/index.php/product/membership/

☘ ΓΙΑ ONLINE DONATIONS – ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Εισφορά / Donations

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.