Με πρόστιμα τιμώρησε την ομάδα μας ο Αθλητικός Δικαστής για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΟ Αχυρώνα-Ονήσιλο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Δείτε τις ποινές:

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδα), κατά παράβαση του  άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη στον αγωνιστικό χώρο  επικίνδυνου  αντικειμένου (κροτίδα) κατά την διάρκεια του αγώνα,  κατά παράβαση  του  άρθρου  10.2γ(1)(2)  των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για  αναφώνηση και για αναγραφή σε τοίχους σε χώρους του  σταδίου (συνθημάτων) με προκλητικό και/ή πολιτικό περιεχόμενο  ακατάλληλο  για  αθλητικές  εκδηλώσεις, κατά παράβαση του  άρθρου 10.2(ε) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) για   κατανάλωση  οινοπνευματωδών  ποτών  (μπύρες)  από οπαδούς της       ομάδας που βρίσκονταν στην ανατολική κερκίδα του  σταδίου κατά την διάρκεια του αγώνα,  κατά  παράβαση   του  άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π και του άρθρου 7 του κεφαλαίου VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορία περιόδου 2022-2023.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(ε) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας (έσπασαν camera του κλειστού κυκλώματος του σταδίου στην ανατολική κερκίδα),  κατά              παράβαση   του   άρθρου   10(η)    των    Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Φάση ΠΟ ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΟΝΗΣΙΛΟΣ – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου /12.03.2023 (9η αγωνιστική).

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.