Λίγο γεγονός οτι τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας συμπίπτουν με τα παιχνίδια τους, λίγο το γεγονός ότι κάποιοι αγώνες παίχτηκαν εργάσιμες ώρες λόγω διαφόρων παραγόντων δεν έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο τον τελευταίο καιρό να βρεθεί κοντά στην ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κ19.

Μία ομάδα που εξασφάλισε πέρσι την άνοδο στην Β’ κατηγορία Κ19  (στην πρώτη ουσιαστικά χρονιά λειτουργίας της) και φέτος μπήκε σε ένα άγνωστο πρωτάθλημα με στόχο μια καλή πορεία.

Με προπονητή στο ξεκίνημα τον Δημήτρη Μαυραντώνη πραγματοποίησε μια εκπληκτική πορεία και βρέθηκε μέχρι και την 2η θέση πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μετά την διακοπή και ενα σερί ατυχών αποτελεσμάτων ήρθε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με Μίλτο Μιλτιάδους να αναλαμβάνει στο πόστο του προπονητή με βοηθό τον Χρίστο Τουμάζου.

Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα έχει ανακάμψει και με τρεις συνεχόμενες νίκες έχει βρεθεί στην τρίτη θέση ένα μόλις βαθμό απο την κορυφή που συγκατοικούν Εθνικός Άχνας και Καρμιώτισσα. Η διαφορά επίσης απο την τέταρτη ΠΑΕΕΚ Κερύνειας είναι στους έξι βαθμούς. Οι πρώτες τρεις ομάδες εξασφαλίζουν την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Αν και δεν ήταν αρχικός στόχος στην αρχή της χρονιάς η βαθμολογική μας θέση πέντε αγώνες πριν το τέλος της σεζόν τον κάνουν πέρα για πέρα εφικτό. Για μια ομάδα που βασίζεται σε Κύπριους ποδοσφαιριστές είναι σημαντικό σε κάποια φάση η ακαδημία μας να καθιερωθεί στην Α’ κατηγορία των Κ19 δίνοντας αγώνες σε ψηλότερο επίπεδο και σταδιακά ποδοσφαιριστές από εκεί να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα.

Οι επόμενοι αγώνες της ομάδας Κ19 μέχρι το τέλος της σεζόν είναι Κυριακή σε αντίθεση με την πρώτη ομάδα που πλέον όλοι οι αγώνες θα είναι Σάββατο. Είναι ευκαιρία να δίνουμε το παρών μας σε κάθε αγώνα στηρίζοντας μέχρι το τέλος της σεζόν την προσπάθεια των μικρών μας.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.