Την στήριξη του στην Οργανωμένη Πρωτοβουλία Ποδοσφαιριστών Επίλεκτης Κατηγορίας εξέφρασε το Σωματείο μας με σημερινή του ανακοίνωση.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ως ένα Σωματείο που πέρσι αγωνιζόταν στην Επίλεκτη Κατηγορία, δεν μπορούσαμε να μείνουμε απαθείς στη διακοπή του πρωταθλήματος και στην άδικη μεταχείριση που υφίστανται όσοι απαρτίζουν την κατηγορία.

Δείτε επίσης: Οργανωμένη Πρωτοβουλία από τους ποδοσφαιριστές της Επίλεκτης

Επίσης τονίζεται ότι η επανέναρξη των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ Κατηγορίας δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχάσουμε όλους όσους εργάζονται και ζουν από την Επίλεκτη Κατηγορία ενώ γίνεται και κάλεσμα προς τους αρμόδιους να αφουγκραστούν τις ανάγκες των ανθρώπων της Επίλεκτης και να βρουν μια λύση.

Διαβάστε τι αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“Ως ένα σωματείο που την περσινή χρονιά αγωνιζόμασταν στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους η διακοπή του πρωταθλήματος και η άδικη (κατά την γνώμη μας) μεταχείριση όλων όσων εδώ και μήνες θυσιάζουν χρόνο και κόπο για να υπάρχει η κατηγορία.
 
Στο τόπο μας δυστυχώς όπως στην κοινωνία έτσι και στο ποδόσφαιρο ο καθένας βλέπει την πάρτη του για αυτό και σε πολλές περιπτώσεις το κοινό καλό μπαίνει στην άκρη. Η επανέναρξη των πρωταθλημάτων 2ης και 3ης κατηγορίας δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να μας κάνει όσους ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να σωπάσουμε και να μην στηρίξουμε τα σωματεία και τους εργαζόμενους στην Επίλεκτη και το Αγροτικό.
 
Καλούμε τους αρμόδιους να διαβάσουν και να αφουγκραστούν τα όσα έγραψαν στην τοποθέτηση τους οι ποδοσφαιριστές της Επίλεκτης κατηγορίας και να ανοίξουν τον διάλογο μαζί τους ώστε να βρεθεί μία λύση.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.