Με ανάρτηση η ομάδα μας καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να βοηθήσει και να δείξει για ακόμη μια φορά την ανθρωπιά και την ευαισθησία του.

Αυτούσια η ανάρτηση του ΔΣ:

“Ο μόλις 3 μηνών Σοφοκλής Σοφοκλέους με ημερομηνία γέννησης 02/10/2018, διαγνώστηκε με ένα είδος κρανιοσυνοστέωσης και συγκεκριμένα με σκαφοκεφαλία. Η σκαφοκεφαλία οφείλεται στην πρόωρη σύγκλειση της οβελιαίας ραφής (επιμήκης ραφή στην κορυφή της κεφαλής), προκαλώντας μεγάλο κατά μήκος και μικρό κατά πλάτος κρανίο.

Ο μικρός Σοφοκλής πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την οποία όμως πρέπει να βρεθεί ένα χρηματικό ποσό.

Όσοι μπορούν να βοηθήσουν να μαζέψουμε κάποια λεφτά για να μπορέσει να κάνει την εγχείρηση του ο μικρός Σοφοκλής θα υπάρχει κουτί εισφορών έξω από το γήπεδο στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΜΥΝΑ Λινού-Φλάσου.”

Εμείς με την σειρά μας, καλούμε οποιοδήποτε, από όποιον χώρο και ομάδα (όταν πρόκειται για ένα την υγεία ενός μωρού 3 μηνών, όλα τα άλλα μπαίνουν στην άκρη) μπορεί να συνεισφέρει, να το πράξει. Αν κάποιος θα ήθελε να βοηθήσει αλλά δεν θα βρίσκετε στο παιχνίδι, μπορεί να στείλει μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook για να τον φέρουμε σε επαφή με τα αρμόδια άτομα.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.