Άρχισαν να τρέμουν! Η αλήθεια είναι ότι όσο η ομάδα μας μεγαλώνει κάποιοι τρέμουν από το φόβο τους. Γνωρίζουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού είναι χτισμένη σε γερά θεμέλια και μόνο ψηλότερα μπορεί να φτάσει. Το ψηλότερα που φοβούνται οι συγκεκριμένοι είναι όταν θέλοντας και μη θα πρέπει να μας αναφέρουν παντού με το όνομά μας!

Τρέμουν στην ιδέα ότι το 1948 θα ακούγεται με το έτσι και το θέλω από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις! Με το 1948 να υπάρχει στο όνομά μας θα τους θυμίζουμε το έγκλημα που έκαναν να ξεπουλήσουν την ομάδα μας για να σώσουν τους εαυτούς τους! Είναι αυτονόητες λοιπόν οι ενέργειές τους όσον αφορά την επωνυμία του σωματείου μας!

Εμείς από την πλευρά μας αδέρφια δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε παρά να στηρίξουμε με όλο και περισσότερο πάθος την ομάδα μας. Ας κάνουμε τους φόβους τους πραγματικότητα. Να τους φέρουμε αντιμέτωπους με όλα τα εγκλήματα που έκαναν.

Όσες αποφάσεις και αν έχουν μαζί τους από την κυβέρνηση της δεξιάς ξέρουμε ότι το δίκιο είναι μαζί μας και θα επικρατήσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού θα συνεχίσει να τους στοιχειώνει είτε το θέλουν είτε όχι! Το αγκάθι του καιρού λοιπόν θα συνεχίζει να γιγαντώνεται και θα τους πονάει όλο και περισσότερο.

Ζητώ το 1948

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.