Τα τελευταία τρία χρόνια οι επιτυχίες και οι χαρές που μας έδωσε η ομάδα μας ήταν τεράστιες. Τρεις συνεχόμενες ανόδοι, πρωταθλήματα, κύπελλα και, κυρίως, την περηφάνεια και το δικαίωμα να λέμε ότι όλα αυτά τα πετύχαμε με τον κόπο μας και χωρίς τη βοήθεια κανενός.

Το περασμένο καλοκαίρι, με την άνοδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Β’ Κατηγορία, πάρθηκαν αρκετές αποφάσεις που σκοπό είχαν να ανεβάσουν επίπεδο το σωματείο. 

Δυστυχώς τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν είναι τα αναμενόμενα και αυτό αντικατοπτρίζεται πλήρως στην πολύ μέτρια εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Το ότι βαθμολογικά είμαστε εντός στόχων δεν αποτελεί δικαιολογία σε καμιά περίπτωση, ούτε θα πρέπει να μας εφησυχάζει. 

Είναι προφανές ότι κάτι πάει πολύ λάθος και καλούνται οι υπεύθυνοι να βρουν τι φταίει και να το διορθώσουν άμεσα. Έφτασε η ώρα για κριτική και ανασύνταξη ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Είναι κρίμα να χαλάσουμε όλα αυτά που χτίζαμε τόσο καιρό.

ΥΓ. Είναι, ίσως, η πρώτη φορά που χρειάζεται ν΄ ασκήσουμε κριτική και μακάρι να είναι η τελευταία. Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο, από το ΔΣ μέχρι και τον τελευταίο οπαδό.

ΥΓ2. Όλοι μέλη – Όλοι στη Γενική Συνέλευση στις 8/12. 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.