ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ

Θ9: Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ, 

Η παρουσία της ομάδας μας το τελευταίο διάστημα από πλευράς αποτελεσμάτων και κυρίως εμφανίσεων, δεν είναι αυτή που περιμέναμε, ούτε αυτή που αρμόζει στο όνομα της και την ιστορία που αυτό κουβαλά.  

Σίγουρα τα επιτεύγματα που πετύχαμε μέχρι φέτος, φάνταζαν ακατόρθωτα όταν ιδρύαμε αυτό το σωματείο και τώρα αγωνιζόμαστε μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες και με τεράστιες δυσκολίες. 

Δεν έχουμε στις τάξεις μας ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, διεθνείς αστέρες από άλλες χώρες, ούτε τον πακτωλό χρημάτων που έχουν άλλες ομάδες σε αυτό το επίπεδο. 

Αν είναι κάτι όμως που δεν αποδεχθήκαμε ποτέ, είναι να χάνουμε αμαχητί. Έχουμε μάθει να πορευόμαστε με ένα ρητό. Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα! 

Κι αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό, άπαντες σε αυτό το οικοδόμημα. Όσοι έχουν την τιμή να αγωνίζονται σε αυτήν την ομάδα, να ξέρουν ότι έχουμε μια και μοναδική απαίτηση: 

ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ. 

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν σαν φυσικό επακόλουθο. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ γεννήθηκε, μα και μεγαλούργησε μέσα σε χρόνια δίσεκτα. Όταν όλες οι πιθανότητες ήταν εναντίον της. Πάμε να δείξουμε σε όλους, φίλους και εχθρούς πως δε βγαίνουνε τα όνειρα σε πλειστηριασμό, δεν παίχτηκε η παρτίδα μας ακόμα. 

Πάμε να μετατρέψουμε την οποία απογοήτευση σε πείσμα, μέσα από τις ήττες να πυργώσουν περήφανες νίκες, να φέρουμε ανάποδα τον ντουνιά, γιατί είμαστε η ΘΥΡΑ 9. Με τα κεφάλια μας ψηλά πάμε να κάνουμε την εκδρομή της χρονιάς και να παραδώσουμε μαθήματα οπαδισμού. 

Το Σάββατο ξυπνούν αναμνήσεις, εκστρατεύουμε σε ένα μέρος και ένα γήπεδο που ο ΛΑΟΣ έγραψε ιστορία γιατί δεν ανέχτηκε ποτέ την αδικία. Από αυτή την μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς. Στο Παραλίμνι πρέπει οι πάντες να παραμιλούν, από τον παλμό του λαού. 

Λεωφορεία από κάθε γωνιά του νησιού δρομολογούνται για μια εκδρομή που θα αφήσει εποχή. 

Καλούμε τα στελέχη μας σε δυναμική και μαζική παρουσία. Τα λεωφορεία από την Λευκωσία ξεκινούν αυστηρά στις 12:00 από την κολεκτίβα. Στις 13:00 δίνουμε ραντεβού στον κυκλικό κόμβο της ριζοελιάς. Από εκεί το πελώριο ποτάμι ξεκινά με τελευταίο προορισμό το Παραλίμνι για ένα πάρτι δίχως τελειωμό. 

 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ 

ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ – ΟΛΟΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ

ΘΥΡΑ 9 ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.