GATE 9: “Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε Πράσινε Λαέ,

Με την σημερινή μας ανακοίνωση θέλουμε να ενημερώσουμε όλα τα αδέλφια μας πως οι οποιεσδήποτε προσπάθειες μας για να ανατρέψουμε την δικαστική απόφαση για κατεδάφιση του κτιρίου όπου στεγάζεται ο κεντρικός μας σύνδεσμος δεν καρποφόρησαν, καθώς το κτίριο κρίθηκε ακατάλληλο. Με τα δεδομένα που είχαμε στα χέρια μας ήταν καθαρό για εμάς ότι δεν είχε σκοπό η οποιαδήποτε περαιτέρω προσπάθεια καθώς δεν θα είχε και νόημα.

Καταφέραμε όμως να έρθουμε σε συνεννόηση με την ιδιοκτήτρια του κτιρίου και να πάρουμε κάποια παράταση έτσι ώστε να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για την μετακίνηση μας στο καινούργιο μας σπίτι.

Είναι γεγονός λοιπόν αδέλφια ότι ο κύκλος του κεντρικού μας συνδέσμου στον αριθμό 10 της Αρχέρμου φτάνει στο τέλος του. Πλέον η γραμματεία της ΘΥΡΑ 9 ψάχνει να βρει το καινούργιο μας σπίτι όπου θα στεγαστεί ο κεντρικός και που ελπίζουμε να ζήσουμε τις ίδιες και ακόμη καλύτερες στιγμές.

Θα επανέλθουμε το συντομότερο για να σας ενημερώσουμε πότε θα είναι η τελευταία μέρα ” ΄΄ζωής” στο κτίριο καθώς και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για να τιμήσουμε όλοι μαζί, τον χώρο όπου έζησαν εκατοντάδες στελέχη μας, μαγικές και ανεπανάληπτες στιγμές.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.