Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, Περήφανε Πράσινε Λαέ,
Το περασμένο Σάββατο γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα αψυχολόγητης προσπάθειας της αστυνομίας να μας διαλύσει την μαγική μέρα που είχαμε σχεδιάσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Ενώ λοιπόν ο σύνδεσμος μας ήταν κλειστός και όλοι μας είμασταν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε την απονομή του τροπαίου, “τα όργανα της τάξης” χωρίς να ενημερώσουν κανέναν ούτε καν τον ενοικιαστή, μπούκαραν στο οίκημα μας στα κρυφά, εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία του ότι όλα τα στελέχη μας ήταν στο γήπεδο, για να βρουν φωτοβολίδες, κροτίδες, μολοτόφ και εκρηκτικά νομίζοντας πως η ανακοίνωση μας που αναφερόταν σε κάψιμο της Λευκωσίας σήμαινε κάψιμο και ανατίναξη του FAN CLUB!
 
Για κακή τους τύχη, γείτονες του κεντρικού, ενημέρωσαν τα στελέχη μας όπου έτρεξαν για να δουν τι γίνεται και να ζητήσουν τον λόγο. Εκεί τα στελέχη μας αντίκρισαν μια παρωδία. Έβλεπαν τους άνδρες της ΜΜΑΔ, μπλετάδες και άνδρες του ΤΑΕ, με κασμάδες και σιδερικά στα χέρια να βγαίνουν από την διαλυμένη πόρτα του FAN CLUB φανερά περίλυποι, καθώς οι πληροφορίες που είχαν αποδείχτηκαν κουβέντες του καφενέ και κατάφεραν και πάλι να γίνουν ρεζίλι χωρίς να πετύχουν τίποτα απολύτως. Στις ερωτήσεις που τους έγιναν από τα στελέχη μας, δεν κατάφεραν να δώσουν πειστικές απαντήσεις και αντιλαμβανόμενοι ότι έγιναν ο περίγελος για άλλη μια φορά αποφάσισαν να αρκεστούν σε απολογίες και πως εκτελούσαν εντολές.
 
Αυτή η κίνηση μας δείχνει για ακόμη μια ακόμη φορά, την ύπουλη στάση τους και φανερώνει με τον πιο ακράδαντο τρόπο τον ερασιτεχνισμό που διακατέχει την αστυνομία Κύπρου καθώς η συναισθηματική λαχτάρα τους να βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία στον σύνδεσμο μας όπου θα μας εκθέσουν, τους οδηγούν στην μια γκέλα μετά την άλλη.
Εμείς με την σειρά μας θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι αυτή η προκλητική στάση τους το μόνο που καταφέρνει είναι να μας γεμίζει αποφασιστικότητα για την δική μας απάντηση, η οποία μπορεί σκόπιμα να μην δόθηκε την ίδια μέρα μετά από την απόφαση μας να πανηγυρίσουμε αντί να κάνουμε πόλεμο, αλλά θα έρθει και θα είναι μια νύχτα που τους ορκιζόμαστε θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.
 
Υ.Γ – Όσο για τον Δήμο Λευκωσίας, που αποφάσισε ότι 5 γραψίματα με σπρέι είναι αφορμή για να βγάλει ολόκληρη ανακοίνωση και να κατηγορήσει 2000 άτομα με τόση ευκολία, έχουμε να του πούμε ότι εάν είχαμε σκοπό οργανωμένα να βανδαλίσουμε την πλατεία, δεν θα μιλούσατε για σπρέι και φωτοβολίδες αλλά για την κατεδάφιση ολόκληρης της πλατείας.
Μακάρι να είχατε την ίδια θέληση και για την χρόνια καθυστέρηση της υλοποίησης της πλατείας που επέφερε σωρεία προβλημάτων και ταλαιπωρίας σε όλους τους κάτοικους και μικρομαγαζάτορες της περιοχής.
Υ.Γ 2- Το μαγικό βίντεο από τους πανηγυρισμούς του Σαββάτου και το κάψιμο της πόλης ετοιμάζεται και να είστε σίγουροι θα είναι όπως το φαντάζεστε.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.